Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiekeet voor werkterrein Vlierweg Houten

Datum nieuwsfeit: 02-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Informatiekeet werkterrein Vlierweg

dinsdag 15 augustus 2000 - Bron: NS Railinfrabeheer

Wanneer u het inschuiven van het spoorkruisende tunneldeel van de fiets/voetgangerstunnel Vlierweg op 2 en 3 september aanstaande van dichtbij willen komen bekijken, bent u van harte welkom in de informatiekeet van NS Railinfrabeheer.

Deze keet wordt op de rand van het werkterrein Vlierweg geplaatst en is toegankelijk via de Koningin Emmaweg. In de informatiekeet wordt allerlei informatie aangeboden over de buitendienststelling (wat gaat er gebeuren, hoe ziet de planning eruit).
Op de keet is een uitkijkpost gemaakt waarvandaan u goed en veilig zicht hebt op het inschuiven van moot 4.

Wanneer u onverhoopt niet live aanwezig kunt zijn bij het inschuiven van het spoorkruisende deel van de fiets/voetgangerstunnel Vlierweg, kunt u de werkzaamheden, 24 uur per dag, volgen via internet. Op de internetsites www.houten.com, www.deboerbaarn.nl en www.hr.nl is gedurende het weekend via een digitale camera te zien hoe het werk vordert.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie