Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ConneXXion start wervingscampagne chauffeurs

Datum nieuwsfeit: 02-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CONNEXXION

ConneXXion start wervingscampagne chauffeurs

ConneXXion start op 2 september een wervingscampagne voor chauffeurs. Hiermee verwacht de personenvervoerder nog dit jaar 275 chauffeurs voor openbaar vervoer, taxi- en touringcarvervoer te verwelkomen. Centraal in de campagne staat de conneXXion vacaturelijn, waar geïnteresseerden gratis informatie kunnen krijgen over openstaande functies.

Door nieuwe opdrachten, uitstroom van vutters en de krappe arbeidsmarkt is bij conneXXion een tekort aan chauffeurs ontstaan. Directeur Personeel & Organisatie Frank Tolen: 'Tot nu toe hebben we tekorten opgevangen door mensen te laten overwerken en incidenteel vutters op te roepen voor een rit tijdens de spitsuren. Met deze langlopende campagne proberen we voor de komende jaren de tekorten structureel aan te pakken. Te beginnen met 275 nieuwe chauffeurs voor het einde van dit jaar.'

De conneXXion vacaturelijn (0800 999 38 84) wordt in de eerste week van september geïntroduceerd met een uitgebreide advertentiecampagne in de regionale dagbladen. De vacaturelijn wordt bemand door een eigen call center in Haarlem. Belangstellenden krijgen direct informatie over openstaande functies in de omgeving van hun woonplaats, en ontvangen binnen twee werkdagen een informatiepakket en een sollicitatieformulier. Ook informatieaanvragen die via de conneXXion vacaturesite (www.connexxion.nl) binnenkomen, worden binnen twee werkdagen door het call center afgehandeld.

Naast advertenties in dagbladen spelen de conneXXion voertuigen een belangrijke rol bij de wervingscampagne. Rond de 2500 bussen, taxi's en taxibussen worden hiertoe in de komende weken bestickerd.

Op zaterdag 23 september vindt de conneXXion banendag plaats. In Nieuwegein, Boskoop en Uithoorn kunnen geïnteresseerden van 10.00 tot 14.00 uur kennismaken met de onderneming. De conneXXion banendagen trokken het afgelopen jaar honderden belangstellenden en resulteerden in ruim 150 nieuwe chauffeurs.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie