Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwembad Zuiderpark in Den Haag weer open

Datum nieuwsfeit: 02-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Zwembad Zuiderpark zaterdag weer open

Het nieuwe Zwembad Zuiderpark gaat zaterdag om 09.30 uur weer open voor het publiek. Het zwembad, dat op 20 augustus de poorten opende, is sinds maandag gesloten. Dit kwam doordat een koppeling in het waterleidingcircuit was losgeraakt en het water uit de bassins in de kelder liep. Dit euvel is nu verholpen. De waterpompen zijn woensdag weer geïnstalleerd. Het vergt nog enkele dagen om het water op de gewenste temperatuur te krijgen. Verder zijn de voorbereidingen voor de officiële opening op 8 september gewoon doorgegaan. Hetzelfde geldt ten aanzien van de voorbereidingen voor de open dagen op zaterdag 9 en zondag 10 september.

Vanwege de tijdelijke sluiting van het Zwembad Zuiderpark zal een aantal gebruikersgroepen, waaronder scholen en verenigingen, uitwijken naar het Zwembad Morgenstond. Dit zwembad is sinds 20 augustus dicht, maar kon vanwege de ontstane situatie in het Zwembad Zuiderpark toch nog als opvangmogelijkheid worden benut.

last update: 1 september 2000 ; auteur: 77 1 september 2000 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie