Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Luxe auto's Corso Aalsmeer op Zomerhof

Datum nieuwsfeit: 02-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Lisse, 1 september 2000

LUXE AUTO'S CORSO AALSMEER OP ZOMERHOF!!

Zaterdag 2 september rijden 50 schitterend versierde voertuigen in optocht van Aalsmeer via Amstelveen naar de dam in Amsterdam. Het thema van dit jaar is "rondje Nederlands". Keukenhof is verheugd dat een drietal ''wagens'' van dit corso tot en met de laatste dag van de Zomerhof op het landgoed te zien zijn.

Vanaf aanstaande maandag 4 september, zijn twee met bloemen gearrangeerde authentieke Citroëns en één opgemaakte "kar" te bezichtigen in het Prins Willem Alexander Paviljoen op Zomerhof, dé zomerbloemententoonstelling van de Keukenhof. Deze auto's zijn ter beschikking gesteld door een Orchideeënkweker, een Bromeliakweker en een Cyclamenkweker en zullen tot het einde van het Zomerhofseizoen te bezichtigen zijn. De auto's zijn uiteraard opgemaakt met Orchideeën, Bromelia's en Cyclamen.

De zomerbloemententoonstelling Zomerhof is nog open tot en met 17 september a.s, dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur (kassa's sluiten om 17.00 uur). Volwassenen betalen f 15,00, 65+ f 13,50 en kinderen (4-12 jaar) f 7,50 p.p.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie