Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koersgevoelige informatie voor belegger op The Floor

Datum nieuwsfeit: 03-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- PERSBERICHT -

'24 uur per dag koersgevoelige informatie voor de particuliere belegger' 'THE FLOOR', EEN ONLINE INITIATIEF VOOR BELEGGEND NEDERLAND, OFFICIEEL VAN START IN SEPTEMBER 2000

Amsterdam, 7 augustus 2000

Onder de naam The Floor wordt in september een geheel nieuw interactief online initiatief voor particuliere beleggers in Nederland gelanceerd. Beleggers kunnen hier met elkaar en met professionals en bestuurders van beursgenoteerde ondernemingen gericht informatie uitwisselen over fondsen, koersen en financiële marktontwikkelingen in Nederland en Europa. Doel van het initiatief is om de kansen van de particuliere belegger op beleggingssucces sterk te vergroten door deze eerder van betere, fundamentele informatie te voorzien. Daarom zal The Floor ook gebruik maken van de nieuwste technologieën om een breed scala van diepgaande informatieve diensten aan te bieden.

Initiatiefnemers van The Floor zijn Willem Sijthoff, hiervoor marketing directeur van Scoot en Johan van Mil, voormalig manager Internet & Business Development van Scoot. De redactie wordt geleid door Mike Ackermans, hiervoor werkzaam voor RTL, Quote, de Volkskrant, Het Financieele Dagblad en Beursplein 5. Willem van Wijmen, ex-consultant van KPMG-Corporate Recovery, is verantwoordelijk voor de financiële en operationele zaken. Machteld Elving, hiervoor werkzaam bij Scoot als Brand Manager, heeft bij The Floor de marketingactiviteiten onder haar hoede.

Sijthoff vindt dat het de hoogste tijd wordt dat de particuliere belegger sneller, beter en completer wordt geïnformeerd. Sijthoff: "The Floor wil een effectief antwoord zijn op de behoefte aan fundamentele kennis over financiële marktontwikkelingen en koersbewegingen. Particuliere beleggers vinden vaak dat zij te laat en onvoldoende worden geïnformeerd. Daar gaan wij iets aan doen. The Floor wordt een ontmoetingsplaats voor de particuliere belegger met informatiebronnen waarmee zij à la minute beslissingen kunnen nemen."

Introductiesite
Op de introductiesite van The Floor (www.thefloor.nl) is meer informatie te vinden. Geïnteresseerden kunnen er gegevens opvragen en zich o.a. aanmelden voor een launch alert. De officiële introductie vindt plaats in de loop van september.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie