Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concours d'élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 03-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bilderberg Hotels en Restaurants


16-8-2000

Op zondag 3 september vindt het 2e Concours d'élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn plaats. Dit evenement werd in 1999 voor het eerst georganiseerd door het Automuseum Deventer. De komst van zo'n 100 unieke automobielen maakte het tot een groots spektakel dat ongeveer 20.000 bezoekers trok.

Dit jaar zijn de verwachtingen nog hoger gespannen, aangezien er twee zeer bijzondere extra exposities gehouden zullen worden. De eerste expositie zal geheel gewijd zijn aan het Italiaanse designhuis Pininfarina. Een twaalftal auto's geeft tijdens deze expositie een goed beeld van de ontwikkelingen in de vormgeving door de jaren heen. De tweede expositie laat door twaalf exemplaren de roemruchte geschiedenis van het Engelse sportwagenmerk Aston Martin zien.

Op zondag 3 september kan het publiek vanaf 10.00 uur de auto's op het voorterrein van Paleis Het Loo bezichtigen. Het evenement is omstreeks 17.00 uur afgelopen.

Bilderberg Hotel De Keizerskroon heeft nog enkele toegangskaarten beschikbaar en stelt deze graag ter beschikking aan diegene die als eerste via e-mail laat weten geïnteresseerd te zijn in een bezoek aan dit bijzondere spektakel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie