Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 03-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 3-09-2000 Persbericht district Den Bosch

PASJE VAN VROUW AFGEPAKT Bij een pinautomaat van een bank aan de Parade is zaterdagmiddag van een 66-jarige Bossche via een babbeltruc het pasje afhandig gemaakt. De vrouw merkte dat de automaat niet werkte, een vreemde man en vrouw waren haar daarop behulpzaam. Toen ze thuis kwam ontdekte ze dat ze haar pasje niet meer in haar tas had, een telefoontje naar de bank leerde dat er inmiddels ruim 400 gulden van de rekening was afgeschreven.

WINKELDIEF BETRAPT In een drogisterij aan de Dorpsstraat in Rosmalen is zaterdagmiddag een 27-jarige man uit Slagharen betrapt op het stelen van deodorant met een waarde van ruim 40 gulden. De man moest de spullen teruggeven en hij kreeg een transactie van 240 gulden aangeboden.

MAN MET PISTOOL AANGEHOUDEN De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Rompertsebaan een 44-jarige Bosschenaar aangehouden op verdenking van bedreiging met een vuurwapen buiten een café aan de Postelstraat eerder die avond. Toen de man de politie zag, gooide hij het pistool en de bijbehorende munitie in de bosjes. In het café had de man ook een 22-jarige vrouw uit Den Bosch mishandeld, die deed daar aangifte van. De man is in verzekering gesteld. Het pistool en de munitie is ook in beslag genomen.

BRAND Zaterdagochtend was er een kleine brand in een schuur in de Lunerkampweg in Rosmalen. In de schuur stond een hooiwagen in brand. De brandweer bluste het vuur. De politie denkt aan brandstichting, omdat er sprake was van inbraak.

AUTO TEGEN BUS Een 19-jarige Bossche is zaterdagochtend licht gewond geraakt toen zij bij de kruising van de Van Broeckhovenlaan en de Seringenstraat achterop een bij een halte stilstaande stadsbus botste. Zij werd overgebracht naar het hospitaal.

AUTO GESTOLEN Vrijdagavond is aan de Ganzenhoedster een witte Opel Kadett gestolen. Later die nacht is de auto in het water bij het Rompertpark aangetroffen. Een zaterdag aan het Wilhelminaplein gestolen Toyota is teruggevonden in het water van kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther.

INBRAAK WONING Zaterdag is ingebroken in een huis aan de Oudaanstede. Een ruit van de voordeur werd vernield. Het is nog onbekend of en wat er weg is. In een huis aan de Zevende Buitenpepers is zaterdagavond ook ingebroken. De achterdeur was geforceerd. Er werden 7 gouden oorringen weggenomen.

AUTO IN BRAND Aan de Ovidiuslaan is vannacht een in Berlicum gestolen Toyota uitgebrand. Aan de Hoeflaan is vanochtend een auto spontaan in brand gevlogen. De bestuurder en passagier konden tijdig uit de auto komen. De brandweer bluste het vuur, de auto raakte total-loss.

NEPPISTOOL De politie heeft vrijdagavond een 17-jarige jongen op de Balkweg betrapt op het in bezit hebben van een nep-vuurwapen. De jongen had het zeer echt gelijkend neppistool van vakantie uit Turkije meegenomen. De jongen deed vrijwillig afstand.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie