Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Renovatie speelplek Kruiwerk in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

RENOVATIE SPEELPLEK KRUIWERK

De gemeente start op maandag 4 september met het opknappen van de speelplaats en het trapveld aan Het Kruiwerk. Met de omwonenden is hierover eind mei overleg gevoerd.
Het trapveld wordt geëgaliseerd, van nieuw zand voorzien en opnieuw gedraineerd en ingezaaid. Er komen twee nieuwe doelen en een ballenvanger. Het veldje wordt dus niet geasfalteerd en er komt geen hek omheen. De ervaring in andere wijken heeft geleerd, dat dit geen effectief middel is om honden te weren; bovendien is het en dure aangelegenheid.
Op de speelplaats komen nieuwe toestellen. De zandbak gaat weg en op een deel van de plek komt kunstgras. Het geheel wordt herstraat, evenals de aangrenzende voetpaden. Verder wordt de afwatering verbeterd en wordt de groenstrook naast huisnummer 34, waarin twee eiken staan, met drie meter verbreed.
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie