Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond verkeersmaatregelen Rijkenhage Zutphen

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Afsluiting straten

Maandag 4 september 2000 is er in het IJsselpaviljoen een informatieavond over de toekomstige verkeersmaatregelen Rijkenhage - Overwelving. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de Stadzaal.

De gemeente Zutphen heeft de afgelopen tijd met diverse maatregelen uitvoering gegeven aan het verkeerscirculatieplan. Voor de nabije toekomst staan circulatiemaatregelen op Rijkenhage - Overwelving gepland. Deze maatregelen lopen vooruit op de herinrichting van het Stationsplein en houden het volgende in:

* De Rijkenhage - Overwelving wordt tussen de Turfstraat en de Nieuwstad afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, uitgezonderd fietsers, bromfietsers, lijnbussen en ontheffinghouders; ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie