Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-bestemmingsplan 'Noordrand' Zwijndrecht ter inzage

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Ontwerp-bestemmingsplan "Noordrand"

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven ingevolge artikel 23 lid
1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van het feit dat het ontwerp-bestemmingsplan "Noordrand" met ingang van maandag 4 september 2000 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt in het Infocentrum van de gemeente, Burg. de Bruïnelaan 45 en de bibliotheken aan de Anjerstraat 79 en het Norderstedtplein 8.

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de stedenbouwkundige aansluiting van de bebouwing aan de noordzijde van Zwijndrecht op de VINEX-locatie "de Volgerlanden" in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Tevens is in het plan de doortrekking van de Laan van Walburg opgenomen. Ook voorziet het plan in eventuele herontwikkelingsmogelijkheden voor de seniorenwoningen gelegen aan het Bouquet en het oprichten van een multifunctioneel centrum nabij de flats Eemstein en Zonnestein.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken. Zienswijzen kunnen worden gericht aan:

De raad van de gemeente Zwijndrecht
Postbus 15
3330 AA Zwijndrecht.

Degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt, worden in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting.

Zwijndrecht, 31 augustus 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie