Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schoonheidsverzorgingsbranche blijft groeien

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoofd Bedrijfschap Ambachten

Schoonheidsverzorgingsbranche blijft groeien

Per januari 2000 bedroeg het aantal bedrijven met schoonheidsverzorging als hoofdactiviteit ongeveer 5.900. Wanneer de bedrijven die schoonheidsverzorging als nevenactiviteit uitvoeren worden meegeteld komt het totale aantal op ruim 8.500 uit. Ten opzichte van 1993 betekent dat een toename van 25%. Dit blijkt uit het rapport 'Branchestructuuronderzoek schoonheidsverzorging 2000' dat het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) heeft gepubliceerd. Het onderzoek is uitgevoerd door EIM.

Penetratiegraad almaar toegenomen
Steeds meer mensen 'ontdekken' de schoonheidsspecialist. Van de volwassen vrouwelijke bevolking heeft inmiddels 54% de schoonheidsspecialist weleens of regelmatig bezocht. In 1989 was dit nog ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie