Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer vraag naar voetverzorging

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoofd Bedrijfschap Ambachten

Meer vraag naar voetverzorging

Verdergaande vergrijzing zorgt voor een groeiende vraag naar voetverzorging. Daarnaast gaat er een positief effect uit van de toenemende aandacht voor gezondheid en uiterlijke verzorging. Cosmetische voetverzorging wordt een steeds belangrijker onderdeel van het dienstverleningspakket van de voetverzorger. Individualisering en onthaasting, zich uitend in onder andere de behoefte om zichzelf van tijd tot te verwennen, zijn trends die de vraag naar cosmetische voetverzorging kunnen bevorderen. Klanten bezoeken de voetverzorger doorgaans als er voetklachten zijn. Preventie zal nadrukkelijker onder de aandacht gebracht moeten worden, bijvoorbeeld bij sporters. Dit blijkt uit de branchescan die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie