Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brief VWS inzake toekomstscenariostudie palliatieve zorg

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Toekomstscenariostudie palliatieve zorg

De Voorzitter van de Vaste Commissie voor
Volksgezondheid, Welzijn en Sport van de
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018
2500 EA Den Haag

DBO-CB-U-2105062

4 september 2000

Conform uw verzoek informeer ik u over het verschijnen van het Nivel-onderzoek "Toekomstscenariostudie palliatieve zorg voor terminale patiënten".

Door het Nivel wordt hard gewerkt aan de afronding van het onderzoek naar de toekomstige behoefte aan palliatieve zorg. Uiterlijk 21 september a.s. wordt het rapport aangeboden aan de drukker. Deze heeft zes weken nodig om het rapport in boekvorm uit te geven.Graag bied ik u begin november een dergelijk exemplaar aan.

Gezien de agendering van het Algemeen Overleg hoop ik u in de week van 25 september a.s. een afdruk van het exemplaar, zoals dat naar de drukker is gegaan, te doen toekomen. Binnen twee weken daarna verwacht ik een beleidsstandpunt te formuleren, dit kan ik u dan in de week van 9 oktober a.s. aanbieden.

Tenslotte ter informatie, ZorgOnderzoek Nederland (ZON) organiseert medio november een invitational conference over dit onderzoek. ZON is van plan uw commissie hiervoor ook uit te nodigen.

De Minister van Volksgezondheid,
Welzijn en Sport,

dr. E. Borst-Eilers

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie