Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer Nederlandse onderwerpen in SBS6-programma Explosief

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SBS6

Met Jeroen van der Boom en Ariane Spier

Meer aandacht voor Nederlandse onderwerpen in nieuwe seizoen 'Explosief'

Vanaf maandag 4 september, brengt SBS 6 nieuwe afleveringen van het programma 'Explosief', dat elke werkdag wordt uitgezonden. 'Explosief' is een programmareeks waarin spectaculaire opnames en spraakmakende reportages uit binnen- en buitenland te zien zijn die verbazing en (soms ook) verbijstering zullen oproepen. De presentatie is in handen van Ariane Spier en Jeroen van der Boom.

In 'Explosief' worden per avond verschillende thema's aangesneden. Zo zijn er beelden te zien van misdaad en misdaadbestrijding uit zowel binnen- als buitenland. Maar ook reportages die doorspekt zijn met thema's als humor, dieren, celebrity, gekkigheid, mysterie en schandaal zullen niet ontbreken. In het nieuwe seizoen zal er twee keer per week ruim aandacht worden besteed aan Nederlandse onderwerpen. Ook zullen naast de Amerikaanse filmpjes steeds meer beelden uit onder meer Japan, Engeland en Spanje te zien zijn.

'Explosief' wordt gemaakt door Cameo Media.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie