Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kees Schaepman in Dagelijks Bestuur NVJ

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van journalisten

Kees Schaepman in Dagelijks Bestuur

Het NVJ-bestuur heeft Kees Schaepman (53) voorgedragen als kandidaat voor het Dagelijks Bestuur. De afdelingen en secties zijn inmiddels in de gelegenheid gesteld tegenkandidaten voor te dragen.

Kees Schaepman is freelance journalist, hoofdredacteur van het onlangs gerestylde SNV-kwartaalblad Vice Versa en adjunct-directeur van de School voor de Journalistiek in Utrecht. Enkele jaren geleden was hij actief betrokken binnen de NVJ als lid van de onderhandelingsdelegatie publieks-en opinietijdschriften. Vorig jaar reisde Schaepman voor de NVJ, het Nederlands Genootshap van Hoofdredacteuren en de hoofdredactie van Vrij Nederland naar Oost-Timor om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie