Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.30 uur
Vrouw steekt met mes

ZEIST Op zondagmiddag 3 september werd de politie gestuurd naar een horecagelegenheid aan de 1e Hogeweg. In de zaak was een vrouw met een mes gestoken door een andere vrouw. Ter plaatse bleek een 25-jarige inwoonster van Waddinxveen zonder enige aanleiding door een onbekende vrouw belaagd te zijn met een mes.

De vrouw was de zaak binnen komen lopen en trok eerst aan een ketting van de aangeefster en verliet daarna de zaak. Even later kwam de vrouw weer de zaak binnen en stak plotseling met een mes in de richting van de aangeefster. Het slachtoffer schrok en kon de messteek gedeeltelijk ontwijken. Getuigen sprongen direct op en gooiden een stoel in de richting van de verdachte vrouw. Zij vluchtte vervolgens een nabij gelegen woning in. Het slachtoffer liep een lichte verwonding op.

Getuigen wezen de politie de woning aan waar de verdachte naar binnen was gevlucht. In de woning zagen politieagenten rook hangen en de verdachte weigerde de deur te openen. De politie kon de voordeur van de woning openen en de verdachte aanhouden. Achter de woning had de verdachte een kliko in brand gestoken. De verdachte, een 43-jarige inwoonster van Zeist, bleek psychisch niet in orde te zijn.

Zij werd ingesloten voor nader onderzoek. In de woning werd tevens een ernstig verwaarloosde hond aangetroffen die naar een asiel werd overgebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie