Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderscheiding voor scheidend directeur Kunsthal Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 04-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Koninklijke en gemeentelijke onderscheiding voor Wim van Krimpen

Wim van Krimpen, scheidend directeur van de Kunsthal Rotterdam, het Fries Museum en de Princessehof, heeft op 2 september tijdens zijn afscheidsfeest in de Kunsthal twee onderscheidingen ontvangen. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdiensten in de Nederlandse cultuurwereld. Deze koninklijke onderscheiding is hem uitgereikt door minister Loek Hermans van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen.
Uit handen van cultuurwethouder Hans Kombrink ontving Van Krimpen de Wolfert van Borselenpenning. Deze hoge gemeentelijke onderscheiding wordt uitgereikt aan Rotterdammers die in een leidinggevende functie op meerdere terreinen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie