Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadscommissies gemeente Ede pakken de draad weer op

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede


- raadscommissies 5-7 september -
Cameratoezicht, geluidbeleid en project Marokkaanse jongeren

De raadscommissies in de gemeente Ede pakken de draad weer op na de zomervakantie. Komende week start een serie commissievergaderingen, vooral bedoeld als voorbereiding van de raadsvergadering op 5 oktober. De drie avondbijeenkomsten op 5, 6 en 7 september zijn in het raadhuis en beginnen om 19.00 uur. U bent als belangstellende van harte welkom.

Evaluatie cameratoezicht
De raadscommissie Algemene Zaken (AZ) houdt zijn vergadering op dinsdag 5 september. De commissieleden worden geïnformeerd over het evaluatieverslag Opvang- en Onderzoekscentrum Ede (OC voor asielzoekers), de Beleidsnotitie Ede 2000 'Inwoners aan het woord', de notitie Communicatie- en Informatiebeleid, de Evaluatie van het Cameratoezicht op het Museumplein in Ede en Regiozaken.

Ontwikkeling geluidbeleid Ede-stad
De commissie Middelenbeleid, Volksgezondheid en Milieu (MVM) houdt zijn vergadering op woensdag 6 september. Gesprekspunt is de ontwikkeling van geluidbeleid in Ede-stad.

Marokkaanse jongeren
Op donderdagavond 7 september bespreekt de raadscommissie Werk, Zorg en Welzijn (WZW) de evaluatie van het project Marokkaanse jongeren in de wijk Veldhuizen. Daarbij zijn tevens de leden van de commissie Algemene Zaken uitgenodigd. Andere agendapunten zijn de presentatie van de Notitie Uitvoeringskosten Werk & Zorg en de vaststelling van het Beleidsverslag Algemene Bijstandswet en aanverwante wet- en regelgeving 1999.

Spreekrecht voor publiek
U kunt als belangstellende de commissievergaderingen bezoeken. Inspreken mag over een of meer agendapunten als u dit van tevoren bij de commissiesecretaris aanmeldt. De volledige agenda van de commissie­ vergaderingen ligt ter inzage in het Gemeentelijk Info-Centrum in het gemeentehuis,
Raadhuisplein (ingang Centrum) in Ede.
De commissiesecretarissen zijn bereikbaar onder de telefoonnummers (0318) 68 08 67 mr. R.D. Lotte (AZ), 68 06 87 E. van Tol (MVM), 68 03 79 P.J. van Lent (WZW).U kunt als belangstellende de commissievergaderingen bezoeken. Inspreken mag over een of meer agendapunten als u dit van tevoren bij de commissiesecretaris aanmeldt. De volledige agenda van de commissievergaderingen ligt ter inzage in het Gemeentelijk Infocentrum in het raadhuis, ingang Raadhuisplein. De commissiesecretarissen zijn bereikbaar onder de telefoonnummers (0318) 68 08 67 mr. R.D. Lotte (AZ), 68 06 87 E. van Tol (MVM), 68 03 79 G.J.C. Schoonderbeek (WZW).Ede, 30 augustus 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie