Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 09.15 uur
Hardleers

MAARSSEN De politie hield maandagmorgen rond acht uur op de Boomstede een achttienjarige jongeman uit Maarssen aan. Hij reed met de helm half op.

De bestuurder bleek al diverse malen te zijn bekeurd omdat hij geen bromfietscertificaat heeft en zonder helm reed. Nu reed de jongen zonder certificaat, zonder helm, zonder gele plaat, met een kapotte achterrem en op een opgevoerde brommer. De brommer wordt verder technisch onderzocht, justitie bepaalt welke straf de jongeman krijgt.

Vrouw beroofd van telefoon

BREUKELEN Toen zij al bellend naar haar auto liep, werd een 35-jarige Arnhemse door een man bedreigd met een mes. De man wilde geld hebben.

De vrouw liep maandagmorgen rond zeven uur op de Stationsweg naar haar daar geparkeerde auto, toen een andere auto haar klemreed. De bestuurder van die auto stapte uit en bedreigde de vrouw met een mes. Hij wilde geld hebben. De vrouw zei geen geld te hebben en weerde de stekende bewegingen af met haar hand. Hierbij liep zij een snijwond op. De man pakte de mobiele telefoon van de vrouw en ging er met hoge snelheid vandoor.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Te veel op

LOENEN AAN DE VECHT Tijdens een verkeerscontrole op de Rijksstraatweg werd maandagavond rond kwart over acht een 60-jarige inwoonster van Loenen aan de Vecht aangehouden wegens het rijden onder invloed. De vrouw blies op het bureau 0,8 promille, kreeg een boete van 400 gulden en een rijverbod van twee uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie