Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-09-2000

Politieberichten stad Utrecht, 09.30 uur
Getuigen melden zich

UTRECHT Na de uitzending van het programma Opsporing Verzocht waarin aandacht werd gevraagd voor de niet opgeloste moord op de 11-jarige Arthur Gurahoo, hebben zich ruim veertig mensen bij de politie gemeld. Een aantal mensen reageerden op een geluidsfragment waar een man was te horen die veertien jaar geleden, een week na het aantreffen van de vermoorde Arthur, aan de politie meldde, dat hij Arthur in een auto bij een vrouw had gezien. Ook werd gereageerd op een touwtje dat in de omgeving van het slachtoffer werd gevonden. Een groot aantal van de tips is zeer waardevol en wordt in onderzoek genomen.

Vernieler aangehouden

UTRECHT De politie heeft dinsdagochtend om tien over twee op de Weerdsingel een 30-jarige man uit Utrecht aangehouden. Omstanders hadden de man vastgepakt nadat hij met zijn paraplu drie geparkeerde autos had beschadigd. Agenten hebben de man daarna overgenomen en voor nader verhoor naar het bureau gebracht. De paraplu van de vernieler is inbeslag genomen.

Gluurder aangehouden

UTRECHT Maandagavond om elf uur werd in de Schipbeekstraat een 41-jarige man, die geen vaste woonplaats heeft, betrapt, terwijl hij bij een woning naar binnen stond te gluren. De man werd overlopen door de bewoner. De getuige kon een goed signalement geven van de dader waarna die in de omgeving werd aangehouden. Bij controle van deze man bleek hij valse verblijfspapieren bij zich te hebben. Daarna werd hij ingesloten voor de vreemdelingenpolitie.

Straatroof

UTRECHT Een 52-jarige man uit Schotland werd maandagavond om half acht slachtoffer van een straatroof. De man die een zakelijk bezoek had gebracht aan de Jaarbeurs liep over de Graadt van Roggenweg. Hij werd van achteren benaderd door twee jongens op een scooter. De jongens van ongeveer 16 jaar, waarvan één gekleed in een groene jas, rukten de laptoptas uit de handen van het slachtoffer. Er werd aangifte gedaan waarna het overvallenteam Robuust de zaak in onderzoek nam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie