Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwste versie UNISPOOL beschikt over Tivoli-integratie

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Holland House gecertificeerde business partner van Tivoli

Nieuwste versie UNISPOOL beschikt over Tivoli-integratie

Brakel, september 2000 - Holland House, marktleider op het gebied van print/output managementoplossingen, heeft van Tivoli de certificatie ontvangen voor de nieuwste versie van UNISPOOL. De gecertificeerde integratiekit, beheert en bewaakt op een flexibele en gebruiksvriendelijke manier de verspreiding van alle output binnen de bestaande printinfrastructuur van een organisatie.

Tivoli TME is een geavanceerde beheeroplossing voor gedistribueerde, multi-vendor computeromgevingen. Het biedt zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde beheerfuncties waardoor pro-actief alle aspecten van netwerken, systemen, toepassingen en databases kunnen worden beheerd en bewaakt. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie