Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluiting deel Prinses Beatrixlaan in Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

ers- en Nieuwsberichten...
Afsluiting deel Prinses Beatrixlaan in verband met asfalteringswerkzaamheden

Rijswijk, 4 september 2000

De oostelijke rijbaan van de Prinses Beatrixlaan gelegen tussen de Sir W. Churchilllaan en de Prinses Irenelaan wordt binnenkort opnieuw geasfalteerd. Deze rijbaan wordt gebruikt door het verkeer in de richting van Den Haag. De voorbereidende werkzaamheden, die tot begin oktober zullen duren, gaan op 5 september van start. De beschikbare rijbaan wordt hiertoe versmald tot één rijstrook. Deze versmalling is noodzakelijk om de werkzaamheden veilig uit te laten voeren. Het asfalteren vindt plaats in de avond en nacht van 4, 5 en 6 oktober. De weg is dan afgesloten voor alle verkeer van 19.00 tot 6.00 uur. Alleen op donderdag 5 oktober wordt vanwege de koopavond de weg pas vanaf 21.30 uur afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid via de Sir Winston Churchilllaan, Schaapweg en Generaal Spoorlaan.
Overdag wordt de weg opengesteld voor het verkeer. Het werk wordt in de week van 9 oktober afgerond met het aanbrengen van de noodzakelijke belijning en markeringen. Het halen van deze werkplanning is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.Afdeling Bestuursondersteuning en Voorlichting. © 2000 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie