Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kuipers hoogleraar Kindergeneeskunde aan RUG

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Kuipers hoogleraar Kindergeneeskunde

Folkert Kuipers (Hoogkerk, 1957) is benoemd tot hoogleraar Kindergeneeskunde in het bijzonder de regulatie en ontwikkeling van lever- en darmfunctie binnen de faculteit der Medische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Kuipers studeerde biologie (cum laude) in Groningen en promoveerde (tevens cum laude) in 1987 op het proefschrift: 'Enterohepatic Circulation and Cholestasis'. Sinds 1982 is hij werkzaam bij de disciplinegroep Kindergeneeskunde van de RUG, onder andere als KNAW-fellow en 'established investigator' van de Nederlandse Hartstichting, en momenteel als UHD. Kuipers is lid van diverse landelijke en internationale verenigingen op zijn vakgebied. Hij is betrokken geweest ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie