Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opstelling FC Groningen tegen Utrecht nog onbekend

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Groningen

Blessure Redeker, opstelling FC nog onbekend

Datum : 5-9-2000 Tijd :12:43:0

Melchior Schoenmakers (liesblessure) en Mohammed Allach (geschorst) zijn niet beschikbaar. Schoenmakers trainde nog niet met de groep mee, maar "werkte af" op het doel.

Trainer Rob McDonald van De Graafschap kent ook personele problemen. Eric Redeker liep maandag tijdens de training een blessure op. In een duel met Zico Tumba kneusde hij een middenvoetsbeentje. McDonald zal dus moeten uitkijken naar een andere bewaker van Drent.

Ook Dedeletakis en Berendsen spelen niet. De Griek herstelt van een hamstringblessure en Berendsen is geopereerd aan zijn rechter knie. Jan Vreman tenslotte viel vorige week in een bekerduel van het tweede van de Doetinchemmers uit met een 'oude' dijbeenblessure. Eric Viscaal speelt zijn 400e competitiewedstrijd.

Morgen zal de nieuwe Onoverdekte Westtribune in gebruik worden genomen. De capaciteit van het stadion komt daarmee op 12800. Voor de volgende thuiswedstrijd (tegen Utrecht) zullen ook de hoeken zuid/west en zuid/oost worden voorzien van 200 kuipstoeltjes.

De nieuwe Miss FC Groningen, Jenette Hayema, wordt morgen voor de wedstrijd aan het publiek voorgesteld. Ze won zaterdag op de 32e Internationale Jaarbeurs Groningen de verkiezing voor Miss FC 2000/2001.

De kassa's gaan morgen op 17.30 open en de wedstrijd begint om 19.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie