Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomstenoverzicht september 2000 Brodeur Worldwide

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

September 2000

Bijgaand stuur ik u ter informatie een overzicht van persbriefings/interviews die Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn organiseert. Dit overzicht sturen wij een selecte groep journalisten aan het begin van iedere maand toe. Mocht u hier geen interesse in hebben, dan horen wij dit graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de accountmanagers die bij elk event/interview vermeld worden. Ons algemene telefoonnummer is: 020 ? 346 2000 / 020-487 4000.


1. Onderwerp: International Broadcasting Conference Datum: 8 t/m 12 september 2000
Locatie: RAI Amsterdam
Informatie: (adegraaf@nl.brodeur.com)


2. Onderwerp: Get Smart seminar voor journalisten Locatie: Hoofdkantoor Genesys Telecommunications Laboratories in Huizen
Datum: 5 september 2000
Informatie: (imooij@nl.brodeur.com)


3. Onderwerp: Persbijeenkomst In-Fusio "Games op mobiele telefoon hebben de toekomst"
Locatie: Brodeur Worldwide, Overschiestraat 55, Amsterdam Datum: 6 september, 10.30 uur tot ±12.00 uur Informatie: (ejanssen@nl.brodeur.com)


4. Onderwerp: Progress Software Exchange 2000 Locatie: Barcelona
Datum: 11 september 2000
Informatie: (dkoycu@nl.brodeur.com)


5. Onderwerp: Voorlichtingscampagne ´De bouw gaat digitaal´ Locatie: Den Haag
Datum: 12 september 2000, Aanvang:15.00 uur, verwachte eindtijd:17.00 uur
Informatie: (mharmsen@nl.brodeur.com)


6. Onderwerp: The IBM expert on WAP
Locatie: Amsterdam
Datum: 20 september 2000
Informatie: (svijn@nl.brodeur.com)


7. Onderwerp: IBM Intellistation Press Tour Datum: 26 september 2000
Locatie: IBM hoofdkantoor in Amsterdam Informatie: (svijn@nl.brodeur.com)


8. Onderwerp: Interview ipulsys over unipulse Locatie: in overleg
Datum: 28 september 2000
Informatie: (adegraaf@nl.brodeur.com)


1. Van 8 t/m 12 september zal wederom de International Broadcasting Convention plaatsvinden. IBC2000 is ´s werelds meest toonaagevende manifestatie op het gebied van radio- en televisietechnologie. Op de beurs staat, naast 700 andere bedrijven, IBM Storage. In de stand zullen zij verschillende opslagmogelijkheden tonen, o.a. de nieuwste technologie op het gebied van tape, LTO.

Op vrijdag 8 september en dinsdag 12 september zal Peter van Wingerden, Marketing Manager Storage Solution EMEA, aanwezig zijn en deze dagen is hij beschikbaar voor interviews. De stand van IBM Storage is te vinden in hal 2, standnummer 331.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Andrea de Graaf, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail:
(adegraaf@nl.brodeur.com)


2. Na een succesvolle eerste keer, organiseert Genesys Telecommunications Laboratories onder het motto ´Better Interactions, Better Business´ op 5 september a.s. het tweede Get Smart seminar voor journalisten. Dit seminar zal plaatsvinden op het kantoor van Genesys te Huizen. Tijdens dit seminar zal Genesys, als specialist in geavanceerde oplossingen voor klantinteractie, de ontwikkelingen op het gebied van Network Routing voor u schetsen. KPN Telecom, dat recentelijk het Genesys Network Platform (GNP) voor contact centers in zijn netwerk heeft geïmplementeerd, zal een significante bijdrage leveren aan dit seminar.

Na afloop is er volop gelegenheid om met contactpersonen van Genesys en KPN van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke telecommunicatie en Computer Telephony Integration.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Ingrid Mooij, telefoon 020 346 2000 of via
e-mail: (imooij@nl.brodeur.com)


3. ?In 1999 waren de inkomsten uit video spelletjes veel hoger dan die van de filmindustrie: rond de $20 miljard tegen $16 miljard voor films. Tegelijkertijd is de markt voor mobiele telefonie gestegen tot $200 miljard. Ten slotte is het internet het nieuwe massamedium geworden, met $31 miljard inkomsten voor business to consumer transacties alleen al. In-Fusio staat op het kruispunt van deze drie werelden: de mobiele markt, het internet en games?, zegt Gilles Raymond, CEO en oprichter van In-Fusio.

?Operators en de telecommarkt richten zich tegenwoordig op WAP technologie. In-Fusio behoudt haar positie als leider op dit gebied en steunt die technologie. Dat betekent niet dat we de zwakheden niet zien. WAP technologie is fantastisch voor avonturenspelletjes als ?In Spirit?, maar we moeten ook naar andere technologieën kijken die video games met hoge kwaliteit op mobiele telefoons mogelijk maken en die aan het einde van de maand niet het volledige beltegoed van de abonnee hebben opgebruikt. In-Fusio legt zich toe op het ontwikkelen van technologieën die in de marktvraag kunnen voorzien?, zegt Giles Corbett, Managing Director van In-Fusio.

Het van oorsprong Franse bedrijf In-Fusio, opgericht in 1998, biedt internationale operators diensten op het gebied van interactieve games voor mobiele telefoons. Zij ontwikkelen games in samenspraak met de operators en zorgen voor server hosting, statistieken, animatie, wedstrijden en bijbehorende customer care. Huidige klanten zijn al T Mobil (Duitsland), Sunday (Hong Kong), France Telecom Mobile en SFR (Frankrijk), Telstra (Australië) en Telefonica (Spanje).

Op 6 september organiseren wij van 10.30 uur tot ±12.00 uur een persbijeenkomst, waarbij Léon van de Pas, In-Fusio Vice President Sales, In-Fusio zal introduceren. Ook zal hij een demonstratie geven van een nieuwe technologie, waarmee de mogelijkheden tot het spelen van games op de mobiele telefoon aanzienlijk uitgebreid en vergemakkelijkt worden. In de middag van 6 september is het mogelijk een persoonlijk interview met Léon van de Pas te voeren.
De bijeenkomst zal plaatsvinden bij Brodeur Worldwide, Overschiestraat 55 in Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Janssen, Brodeur Worldwide, e-mail adres (ejanssen@nl.brodeur.com).


4. Op maandag 11 september organiseert Progress Software de Exchange 2000 in Barcelona. Deze dag zal bestaan uit een algemene sessie waarin Joe Alsop, Dave Ireland, Rick Reidy en Jaap Smit een toelichting zullen geven op de ontwikkelingen van Progres Software, een korte samenvatting van enkele nieuwsfeiten en ronde tafelgesprekken. Thema´s zijn: ASPEN SoniqMQ, Corporate isues, Core en NuSphere.

De nadruk tijdens Software Exchange 2000 zal vooral liggen op customer- en end user stories. Bovendien zal er volop de gelegenheid zijn voor één-op-één interviews met onder andere: Joe Alsop, Dave Ireland, Rick Reidy en Jaap Smit

Er is ruimte voor circa drie Nederlandse journalisten.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Döne Köycü, Brodeur Worldwide, email adres: (dkoycu@nl.brodeur.com)


5. Op dinsdag 12 september opent minister Jorritsma de voorlichtingscampagne ´De bouw gaat digitaal´. ´De bouw gaat digitaal´ is de nationale voorlichtingscampagne om het gebruik van ICT-toepassingen in de bouwbranche te stimuleren en op een hoger niveau te brengen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Marije Harmsen, Brodeur Wordlwide, email adres: (mharmsen@nl.brodeur.com)


6. Op 20 september organiseert IBM interviews met Paul Mc Keown, IBM expert op het gebied van
WAP technologie. Hoe gaan de WAP ontwikkelingen eruit zien? Hoe snel zal dit gaan? Wat is de strategie van IBM in deze? Al deze vragen en meer kunnen aan Paul McKeown gesteld worden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Saskia Vijn, Brodeur Wordlwide, email adres: (svijn@nl.brodeur.com)


7. Op 26 september zal Par Hettinga, productmanager Intellistation IBM EMEA, een demonstratie geven van de mogelijkheden van de nieuwste IBM Intellistation. De hoge snelheid waarmee dit werkstation o.a 3D applicaties kan verwerken, maken allerlei computed generated animations mogelijk. Recente prestaties van de Intellistation zijn de animaties van de film Little Stuart en de productie van de videoclip/documentaire van Bon Jovi.

Op 26 september kunt u het werkstation en zijn toepassingen op het hoofdkantoor van IBM bekijken en in een interview met Par Hettinga over de Intellistation van gedachten wisselen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Saskia Vijn, Brodeur Worldwide, email adres: (svijn@nl.brodeur.com).


8. Op 28 september organiseert ipulsys interviews met Peter Glasbeek, CEO, en Tim Warren, Chief Officer Service Delivery in het kader van de unipulse launch van ipulsys. unipulse is de ipulsys naam voor Unified Messaging. UM is een systeem die al je berichten (e-mail, voice-mail, fax, e.d.) in 1 mailbox kan brengen. In de nabije toekomst zal SMS daar ook aan toegevoegd worden evenals video.

Peter Glasbeek en Tim Warren zijn ´s middags beschikbaar voor interviews. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brodeur Worldwide, Andrea de Graaf, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail (adegraaf@nl.brodeur.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie