Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'De Bus' vergezeld door units GE Capital Modular Space

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

GE Capital Modular Space voor 16 weken
onafscheidelijk van De Bus II
Exclusieve leverancier aan EndeMol Producties

Moerdijk, 4 september 2000 - De Bus is weer gaan rijden en zal tijdens zijn reis vergezeld worden door units van GE Capital Modular Space. De units hebben tot doel de deelnemers zowel fysieke als psychische afleiding te bieden. De combinatie van mobiliteit en comfort maakt de units geschikt voor deze real-life soap. Concurrent Big Brother maakte al eerder gebruik van deze multifunctionele units.

Kees-Jan Rietveld, Managing Director van GE Capital Modular Space is tevreden met de nauwe relatie tussen zijn bedrijf en EndeMol Producties. "Door exclusief leverancier te zijn van de units voor deze twee real-life soaps hebben we de mogelijkheid van onze modulaire units aan een breder publiek kenbaar maken. Zodat meer mensen worden geconfronteerd met de aantrekkelijkheden van flexibel en demontabel bouwen", aldus Rietveld.

In opdracht van EndeMol Producties reizen in het gevolg van De Bus II wekelijks units van Modular Space mee. Zeventien plaatsen worden aangedaan in zowel Nederland als België. GE Capital Modular Space zorgt ervoor dat de units snel vervoerd en opgebouwd worden. Eén van de units is ingericht als fitnessruimte. Een ruimte volgestouwd met work-out apparaten, waardoor de deelnemers in optimale lichamelijke conditie kunnen blijven. Ook in deze ruimte ontkomen de deelnemers echter niet aan de camera's want de unit is voorzien van een glazen wand. En tja, hoe zal dat dan gaan met die sauna die ook nog eens is ingebouwd...... In de zogenaamde "psycho-unit" van Modular Space kunnen de deelnemers zich terugtrekken van het tumult.

De Bus II is op 4 september van start gegaan, Big Brother is vanaf 14 september te zien.
Achtergrondinformatie

GE Capital Modular Space, een zelfstandig onderdeel van GE Capital Services, heeft haar hoofdkantoor in Malvern (VS). Het bedrijf beschikt wereldwijd over 125.000 units. GE Capital Modular Space bedient zowel commerciële, industriële als overheidsgebruikers, inclusief bouw- en aanneembedrijven, scholen, penitentiaire instellingen, zorginstellingen en de detailhandel. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. In Nederland heeft GE Capital Modular Space vestigingen in Ridderkerk, Moerdijk, Peize, Amsterdam en Hoogeveen.

Moedermaatschappij GE Capital Services, met een balanstotaal van meer dan 250 miljard dollar wereldwijd, is een gediversifieerde onderneming op het gebied van financiële dienstverlening. De onderneming, onderdeel van General Electric en gevestigd in Stamford (Connecticut, VS), heeft 28 gespecialiseerde werkmaatschappijen die wereldwijd actief zijn. GE Capital Services biedt diensten op het gebied van equipment management en financieringen, bedrijfsverzekeringen en verschillende vormen van consumentendienstverlening, zoals autoleasing, hypotheken en credit cards, gericht op bedrijven en particulieren over de gehele wereld. General Electric is een wereldwijd gediversifieerde onderneming op het gebied van productie, technologie en dienstverlening.

General Electric uit de Verenigde Staten is niet verbonden aan de Engelse onderneming met dezelfde naam.

Noot aan de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie