Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GS Noord-Holland akkoord met bereikbaarheidsoffensief

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, dinsdag 5 september 2000

GS akkoord met ondertekening bestuursovereenkomst Het college van Gedeputeerde Staten kan instemmen met het pakket aan maatregelen dat de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad zal verbeteren. Het college zal provinciale staten dan ook voorstellen in te stemmen met de ondertekening van de concept-bestuursovereenkomst `Bereikbaarheidsoffensief Noordelijke Randstad' en het concept-convenant Fonds inzake het Bereikbaarheidsoffensief'. Dat hebben GS tijdens hun wekelijkse vergadering besloten.

Het college van GS plaatst wel een kanttekening bij deze bestuursovereenkomst. Zo gaan GS niet akkoord met de locatie van het heffingspunt. In de overeenkomst is gekozen voor een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie