Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dubo Centrum organiseert Ontwerpateliers duurzame stedebouw

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Ontwerpateliers duurzame stedebouw

Het Nationaal Dubo Centrum organiseert in samenwerking met Novem, bnSP, NVTL, Unie van Waterschappen, CROW en SEV drie bijeenkomsten (dinsdag 5 september, woensdag 20 september en woensdag 27 september aanstaande) waarbij ontwerpateliers rond thema's uit het Nationaal Pakket Duurzame Stedebouw centraal staan.

De bijeenkomsten gaan in op respectievelijk: Water en natuur, Duurzame mobiliteit en het energiezuinig ontwerpen van woonwijken en bedrijventerreinen en Duurzame herstructurering van naoorlogse wijken. Tijdens de bijeenkomsten maken de deelnemers onder deskundige leiding hun eigen duurzame stedebouwkundig ontwerp met gebruik van het Nationaal Pakket Duurzame Stedebouw.

Het Nationaal Pakket Duurzame Stedebouw biedt het instrumentarium om in complexe situaties in de ruimtelijke ordening tot creatieve en duurzame oplossingen te komen. Deze interactieve praktijkbijeenkomsten zijn bedoeld voor zowel beleidsbepalers bij opdrachtgevers als ontwerpers en de wereld van de techniek met als doel samen, aan de hand van het pakket, vorm te geven aan duurzame stedebouw.

10 juli 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie