Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Medisch Centrum Scheveningen op NET 5

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NET5

Persberichten

'Medisch Centrum Scheveningen', vanaf dinsdag 5 september op NET 5

Dit najaar worden op NET 5 in het programma 'Medisch Centrum Scheveningen' gedurende acht weken de spannende momenten van patiënten gevolgd die onder het mes gaan in een chique privé-kliniek in Scheveningen. Deze oudste en meest toonaangevende kliniek op het gebied van esthetisch-plastische chirurgie heeft een modern, geoutilleerd medisch team. Robert Schoemacher is verbonden aan Medisch Centrum Scheveningen en een autoriteit op het gebied van esthetische chirurgie. Het is zijn ervaring dat bijna iedereen wel wat aan zijn uiterlijk wil veranderen. Maar er is ook geen onderwerp waar zo veel vooroordelen en misverstanden over bestaan.

Bijna iedereen staat wel eens voor de spiegel te balen; was ik maar slanker, had ik maar niet zo'n grote neus. Maar wanneer de ontevredenheid over het uiterlijk een (te) grote invloed heeft op de kwaliteit van iemands leven, is het verstandig te zoeken naar een oplossing. Voor steeds meer mensen lijkt plastische chirurgie een uitkomst.

Zo kan het gebeuren dat in de privé-kliniek in Scheveningen 's ochtends een jonge vrouw binnenkomt met cup A en nog dezelfde dag naar huis gaat met een flinke boezem. Andere patiënten proberen tien jaar van hun leeftijd af te snoepen door een ooglidcorrectie of een facelift. En gelukkig komen niet alle bekende Nederlanders binnen via de achterdeur, getuige Sylvia de Leur die gevolgd wordt tijdens haar overwegingen tot een belangrijke ingreep.

Wie zijn de wonderdokters en wie zijn de mensen die zich aan hun kunsten overleveren. En worden ze er echt mooier van? De kijker kan het dit najaar op NET 5 zelf beoordelen in 'Medisch Centrum Scheveningen'.

'Medisch Centrum Scheveningen' wordt gemaakt door Rene Stokvis Produkties.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie