Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond over nieuw afvalinzamelingsysteem Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Hertogenbosch

Informatieavonden over nieuwe afvalinzamelingsysteem in binnenstad

do 31 augustus 2000

Op dinsdag 5 september en op woensdag 6 september organiseert de gemeente informatieavonden over de plannen voor het nieuwe afvalinzamelsysteem in de binnenstad om 19.30 uur in Hotel Centraal aan de Markt. Medewerkers van de Afvalstoffendienst geven uitleg over het inzamelsysteem. Ook wordt een overzicht gegeven van de geplande locaties voor het plaatsen van (semi-)ondergrondse afvalcontainers in het westelijk gedeelte van de binnenstad.

Het gaat om locaties in de volgende straten: Molenberg, Westwal, Achter de Bogaard, Sint Janssingel, Walpoort, Postelstraat, Kruisstraat, Minderbroedersstraat, Buitenhaven, Oliemolensingel,

Jan Heinstraat, van Tuldenstraat, Smalle Haven en Achter de Tolbrug. Voor deze informatieavonden worden alle binnenstadsbewoners die van deze afvalvoorziening gebruik gaan maken uitgenodigd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie