Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Handspring introduceert Franse versie van Visor

Datum nieuwsfeit: 05-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HANDSPRING INTRODUCEERT FRANSE VERSIE VAN DE VISOR(tm)

Handspring International brengt haar bekroonde uitbreidbare handheld computers naar de Franse markten via het Web en de detailhandel

Genève, Zwitserland (5 september 2000) - Handspring International Sarl. heeft vandaag bekend gemaakt dat het haar populaire lijn Visor(tm) uitbreidbare handheld computers en Springboard(tm) uitbreidingsmodules nu ook op de Franse markten zal gaan uitbrengen. Franstalige klanten kunnen vanaf nu de kleurrijke familie Visor handhelds in een gelocaliseerde Franse versie aanschaffen via de website van Handspring op www.handspring.com/fr, met prijzen vanaf Frf 1.171,- / Bfr 7.107,- / NLG 391,-. De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW.

De Visor-producten zullen later deze maand ook verkrijgbaar zijn via toonaangevende winkels op het gebied van computers en consumentenelektronica als FNAC, Carrefour en The Phone House in Frankrijk en de grotere winkels in de Franstalige gebieden in België en Zwitserland. Handspring verwacht van haar partners in de verkoopkanalen dat deze een groot aantal verschillende Springboard-modules gaan aanbieden zodra deze beschikbaar komen in gelocaliseerde versies. De Backup module van Handspring, de 8 MB Flash module en verschillende Visor-accessoires, zijn met onmiddellijke ingang verkrijgbaar.

Roger Kermisch, Vice President van Handspring Europa, Midden-Oosten en Afrika zegt: "Sinds we eerder dit jaar onze producten in Europa op de markt hebben gebracht, hebben we gemerkt dat er onder Franse consumenten een zeer grote belangstelling bestaat voor de Visor-producten en het Springboard uitbreidingsplatform. Nu we onze producten kunnen verkopen via een groot aantal kwalitatief hoogstaande partners in de detailhandel en binnenkort onze snelle en efficiënte webstore on-line gaat, zijn we ideaal gepositioneerd om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar handige, plezierig te gebruiken en volledig naar de wensen van de gebruiker aan te passen handheld computers."

Over de Visor
De Visor zal bij de Handspring webstore verkrijgbaar zijn in drie modellen: de Visor Solo, de Visor en de Visor Deluxe edition. De modellen die verkrijgbaar zijn bij de detailhandel kunnen verschillen. Alle Visor-producten zijn gebaseerd op Palm OS(tm) software. Alle drie de modellen zijn volledig klaar voor verdere uitbreiding en zijn voorzien van het Springboard slot voor plug-and-play integratie van de Springboard modules die afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Zowel de Visor als de Visor Deluxe wordt geleverd met een speciale synchronisatiekit en HotSync(tm) software voor desktop synchronisatie en een koppeling met Microsoft Outlook(tm).

De Visor Solo edition wordt geleverd zonder draagbare synchronisatiekit en is een ideale oplossing voor mensen die extra units willen voor de thuis- of kantooromgeving waar één draagbare kit kan worden gebruikt voor het synchroniseren van meerdere units. Daarnaast is het een goedkope oplossing voor gebruikers die er voor hebben gekozen de handheld niet te synchroniseren met een PC, of die de Handspring Backup module willen gebruiken als belangrijkste methode om een backup te maken van hun gegevens. Handspring verkoopt losse synchronisatiekits en kabels voor gebruikers van de Visor Solo die willen upgraden.

De adviesprijzen voor de drie producten in de Visor-familie zijn respectievelijk Frf 1.171,- / Bfr 7.107,- / NLG 391,- voor de Visor Solo; Frf 1.463,- / Bfr 8.843,- / NLG 484,- voor de Visor en Frf 1.839,- / Bfr 12.395,- / NLG 629,- voor de Visor Deluxe edition. De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW.

DeVisor Handheld Computer is voorzien van:

* Een Springboard uitbreidingsslot

* Adresboek, Datumboek, To Do-lijst, Memoblok, Bijhouden uitgaven en E-mail-toepassingen (voor E-mail is synchronsatie met een desktop computer nodig, n.v.t. voor de Visor Solo edition)

* Geavanceerde Agenda-applicatie

* Geavanceerde wetenschappelijk en zakelijke calculator
* Wereldklok

* Aantrekkelijk design (4.8" x 3.0" bij 0.7")

* Lichtgewicht (153 gram)

* Ingebouwde USB-ondersteuning

* Speciale USB Synchronisatiekit (uitgezonderd de Visor Solo)
* Infra-rode transceiver

* Achtergrondverlichting

* Ingebouwde microfoon

* Compatibiliteit met duizenden Palm OS applicaties
Over het Springboard uitbreidingsplatform
Het Springboard slot is een écht plug-and-play hardware uitbreidingsslot dat een integraal onderdeel is van ieder Visor-product. Modules kunnen snel en eenvoudig worden ingeplugd zonder dat de gebruiker drivers hoeft te laden of de Visor hoeft uit te schakelen. Meer informatie over de gratis Springboard ontwikkelkit en de bijbehorende ondersteuningsprogramma's vindt u op www.handspring.com

Ondersteuning seriële bus
De Visor-producten zijn de eerste handheld computerproducten met een directe ondersteuning van de universele seriële bus (USB) technologie. Synchronisatie via USB technologie is sneller en eenvoudiger dan synchronisatie via een standaard seriële poort. Met behulp van de bijgeleverde speciale USB-kit kan Visor synchroniseren met desktop computers waarop de Windows 98 en Windows 2000 besturingssystemen draaien. Voor klanten die gebruik maken van desktop systemen die niet zijn voorzien van USB-poorten verkoopt Handspring een afzonderlijke, laag-geprijsde synchronisatiekit die rechtstreeks aansluitbaar is op een seriële poort.

Verbeterde applicaties
Visor levert bij het basisplatform voor de Palm Computers verschillende applicaties voor het organiseren van persoonlijke en zakelijke informatie: Adresboek, Datumboek, To Do-lijst, Memoblok, en softeare voor het bijhouden van uitgaven en het beheer van Email-berichten. Daarnaast is de Visor voorzien van een Geavanceerde Datumboek-applicatie met uitgebreide overzichten van de afspraken per week, maand en jaar. Het Geavanceerde Datumboek is geïntegreerd met de To Do-applicatie, zodat belangrijke To Do-items automatisch op de kalenderschermen verschijnen. Het Geavanceerde Datumboek verplaatst niet-afgevinkte To Do-items automatisch naar de volgende dag zodat ze niet worden overgeslagen of vergeten. Andere voorzieningen van de Visor zijn bijvoorbeeld een geavanceerde calculator met financiële en wetenschappelijke toepassingsmogelijkheden, een wereldklok en een ingebouwde microfoon voor het opnemen van spraak en gebruik bij de communicatiemodules die later dit jaar leverbaar zullen zijn.

Over Handspring
Handspring is een innovatieve onderneming op het gebied van handheld computers. Handspring ontwikkelt, produceert en verkoopt een reeks multifuntionele handheld computers voor uiteenlopende markten en klanten. Het bedrijf werd in 1998 opgericht door de scheppers van het internationaal toonaangevende 3Com Palm Computing-platform. Het paradepaardje van Handspring is het Springboard-platform dat een eenvoudige en gebruikersvriendelijke manier voor het uitbreiden van software en hardware biedt. De Visor handhelds, plus de Springboard-uitbreidingsmodulen en toebehoren, zijn te koop op www.handspring.com en via een select aantal winkels en postorderbedrijven in de Verenigde Staten en Europa.

Handspring, het Handspring logo, Visor en Springboard zijn handelsmerken van Handspring, Inc. Alle andere productnamen die hier worden genoemd kunnen handelsmerken zijn van de bedrijven waarmee ze worden geassocieerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Yero Horlings
Account Executive
Text 100 Public Relations
Global High Technology Public Relations

Van Diemenstraat 164-166, 1013 CN Amsterdam
Tel: +31 20 5304339
Fax: +31 20 5304331
Email: (yeroh@text100.nl)
URL: www.text100.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...