Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Levens redden met visualisatie van gegevens met MineSet SGI

Datum nieuwsfeit: 06-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Silicon Graphics in Nederland

Levens redden met visualisatie van gegevens

MineSet van SGI is programmatuur voor datamining en visualisatie die farmaceutische, biotechnologische, chemische en gezondheidszorgbedrijven gebruiken bij hun research en de presentatie van de resultaten. Analyses met behulp van dataminingtechnieken resulteren vaak in complexe, moeilijk te doorziene datasets. Met de krachtige multidimensionale visualisatietechnieken van MineSet kunnen de uitkomsten inzichtelijk worden gemaakt voor degenen die de strategische beslissingen nemen.

De dataminingtechnologie is door The Post Office, in Engeland het bedrijf met de meeste mannelijke werknemers, aangegrepen om een campagne te starten die duizenden levens kan redden. De bedrijfsgeneeskundige dienst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie