Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E-Centive (Devote) verwerft 25%-belang in Trinicom

Datum nieuwsfeit: 06-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Participatiemaatschappij eCentive (Devote) verwerft 25%-belang in Trinicom

Bunnik, 6 september 2000 * De door Devote N.V. in april opgerichte participatiemaatschappij eCentive B.V., die bedrijven ondersteunt middels technologie en know-how op het gebied van e-business, heeft een belang genomen van 25% in Trinicom B.V. Trinicom biedt als 'Application Service Provider' (ASP) een applicatie via internet waarmee ondernemingen hun helpdesk- c.q. serviceactiviteiten kunnen professionaliseren. Het bedrijf is gevestigd in Barneveld.

Trinicom richt zicht voornamelijk op productleveranciers die in een business-to-business markt en/of in een business-to-consumer markt opereren. De klanten van deze productleveranciers (gebruikers) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie