Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PKI-digitaal ondertekenen webpagina's met CeloCom's eSigner

Datum nieuwsfeit: 06-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

PKI-gebaseerd digitaal ondertekenen van
webpagina's met CeloCom's eSigner

Best/Eindhoven, september 2000 - - Celo Communications, ontwikkelaar van oplossingen op het gebied van digitale handtekeningen, heeft een nieuw product ontwikkeld voor beveiliging van internettransacties. CeloCom eSigner is gebaseerd op PKI (Public Key Infrastructure) en maakt het digitaal ondertekenen van volledige webpagina's mogelijk. Met CeloCom eSigner kunnen complexe, officiële documenten en contracten worden ondertekend, geauthentificeerd en gevalideerd voor zeer goed beveiligde e-businesstransacties.

Celo's nieuwe oplossing is een client softwareproduct dat uitgebreide mogelijkheden biedt op het gebied van digitale handtekeningen. eSigner maakt non-repudiation voor online transacties ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie