Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe agenda gedeputeerde staten van Overijssel

Datum nieuwsfeit: 06-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolle, 6 september 2000

EXTERNE AGENDA GEDEPUTEERDE STATEN VAN OVERIJSSEL

Periode 6 september tot en met 15 september 2000

Woensdag 06 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx en gedeputeerde Kemperman zijn aanwezig bij de ontvangst van minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij ter gelegenheid van zijn werkbezoek aan Overijssel, aanvang 09.30 uur in Restaurant Tante Sien te Vasse.

Gedeputeerde Oosterhof is voornemens aanwezig te zijn bij de persbijeenkomst ter gelegenheid van de presentatie van het Overijsselse "kookteam" bestaande uit vier topkoks, die eind september zullen deelnemen aan de prestigieuze kookwedstrijd "Regional Flavours of Europe Cup", aanvang 15.00 uur bij Restaurant De Librije te Zwolle.

Vanaf 13.00 uur vindt er een vergadering plaats van de commissie Strategie, Bestuur en Middelen in het Provinciehuis te Zwolle.

Vanaf 17.00 uur vindt er een vergadering plaats van de commissie Werk voor Iedereen en Bereikbaar Overijssel in het Provinciehuis te Zwolle.

Donderdag 07 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx is voornemens aanwezig te zijn bij de afscheidsreceptie van de heer drs. Rob den Besten als voorzitter van de Raad van Bestuur van de N.V. Nederlandse Spoorwegen, aanvang 16.00 uur, in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Gedeputeerde Oosterhof houdt om 16.45 uur een toespraak ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe Arriva bussen, locatie Arriva-vestiging, Stationsweg 5 te Zwartsluis.

Gedeputeerde Nap is aanwezig bij de afscheidsreceptie van de heer drs. M.J.P. Schmidt, algemeen directeur van het Streekziekenhuis Coevorden-Hardenberg, 16.00 tot 18.00 uur in het personeelsrestaurant "De Smorre" van het Streekziekenhuis, J. Weitkamplaan 4 te Hardenberg.

Vrijdag 08 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx neemt, ter gelegenheid van de viering van het 75-jarig bestaan van Het Oversticht, het eerste exemplaar van het jubileumboek `Over Schoonheid' in ontvangst, aanvang 13.45 uur in Schouwburg Odeon te Zwolle. Gedeputeerde Kristen neemt het eerste exemplaar van de digitale cultuurhistorische atlas in ontvangst.

Gedeputeerde Kristen opent om 11.30 uur de expositie Kinderkunstproject Enschede-Noord in het Provinciehuis te Zwolle.

Gedeputeerde Nap brengt vanaf 10.00 uur een werkbezoek aan de Federatie voor Ouderverenigingen voor verstandelijk gehandicapten, waarbij onder andere een bezoek wordt gebracht aan een ouderproject in Nijverdal.

Het College van Gedeputeerde Staten is aanwezig bij de opening van het Statenjaar 2000-2001 vanaf 19.00 uur in Restaurant Watermolen Bels, Bergweg 9 te Mander.

Commissaris van de Koningin Hendrikx verzorgt om 19.00 uur het welkomstwoord.

Zaterdag 09 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx verricht om 11.00 uur de openingshandeling van het vijfde Rom-Bom-Bom-festival in De Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle.

Maandag 11 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx is aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe brandweerkazerne door mr. Pieter van Vollenhoven. De ontvangst van genodigden vindt plaats tussen 15.00 en 15.30 uur, Lansinkesweg 59 te Hengelo.

Gedeputeerde Kamperman is aanwezig bij het bezoek van staatssecretaris Remkes van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer aan de Stedendriehoek; aanvang 10.30 uur, Best Western Zutphen Museumhotel, `s Gravenhof 6 te Zutphen.

Gedeputeerde Holsheimer neemt deel aan het symposium "De ontdekking van Twente", aanvang
16.00 uur in de Twentse Schouwburg te Enschede.

Dinsdag 12 september 2000

Een delegatie van het College van Gedeputeerde Staten is aanwezig bij de behandeling van het wetsvoorstel gemeentelijke herindeling Twente, aanvang 13.30 uur in de Eerste Kamer te Den Haag.

Commissaris van de Koningin Hendrikx is voornemens de vierde bijeenkomst van de CDA werkgroep Grotestedenbeleid bij te wonen, aanvang 19.00 uur in het stadhuis te Rotterdam.

Gedeputeerde Kemperman is aanwezig bij een debat met als thema "de reconstructie van het platteland; Europa kan niet zonder haar boeren" aanvang 14.00 uur in de Reehorst, Bennekomseweg 24 te Ede. Afsluiting van het debat wordt verzorgd door minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij.

Woensdag 13 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx verzorgt de opening en een inleiding ter gelegenheid van de Overijsselse Burgemeestersdag, aanvang 14.00 uur in het Provinciehuis te Zwolle. Tevens zal een delegatie van het College van Gedeputeerde Staten aanwezig zijn.

Donderdag 14 september 2000

Gedeputeerde Kemperman houdt een inleiding ter gelegenheid van de officiële starthandeling van de verbetering van het knooppunt N34 traverse Hardenberg, aanvang 15.00 uur, kruising provinciale weg met N34 te Hardenberg.

Gedeputeerde Oosterhof verzorgt een inleiding tijdens een conferentie van gedeputeerden personeel en organisatie, aanvang 14.00 uur in Hotel Heidepark, Jan Steenlaan 22/24 te Bilthoven.

Gedeputeerde Holsheimer zal een krans leggen tijdens de herdenkingsbijeenkomst van de slachtoffers van de razzia, september 1941 in Enschede. De herdenking vindt vanaf 13.30 uur plaats bij het monument voor de omgekomen Joodse burgers voor de synagoge, Prinsestraat te Enschede.

Vrijdag 15 september 2000

Geen bijzonderheden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie