Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe agenda gedeputeerde staten van Overijssel

Datum nieuwsfeit: 06-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolle, 6 september 2000

EXTERNE AGENDA GEDEPUTEERDE STATEN VAN OVERIJSSEL

Periode 6 september tot en met 15 september 2000

Woensdag 06 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx en gedeputeerde Kemperman zijn aanwezig bij de ontvangst van minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij ter gelegenheid van zijn werkbezoek aan Overijssel, aanvang 09.30 uur in Restaurant Tante Sien te Vasse.

Gedeputeerde Oosterhof is voornemens aanwezig te zijn bij de persbijeenkomst ter gelegenheid van de presentatie van het Overijsselse "kookteam" bestaande uit vier topkoks, die eind september zullen deelnemen aan de prestigieuze kookwedstrijd "Regional Flavours of Europe Cup", aanvang 15.00 uur bij Restaurant De Librije te Zwolle.

Vanaf 13.00 uur vindt er een vergadering plaats van de commissie Strategie, Bestuur en Middelen in het Provinciehuis te Zwolle.

Vanaf 17.00 uur vindt er een vergadering plaats van de commissie Werk voor Iedereen en Bereikbaar Overijssel in het Provinciehuis te Zwolle.

Donderdag 07 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx is voornemens aanwezig te zijn bij de afscheidsreceptie van de heer drs. Rob den Besten als voorzitter van de Raad van Bestuur van de N.V. Nederlandse Spoorwegen, aanvang 16.00 uur, in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Gedeputeerde Oosterhof houdt om 16.45 uur een toespraak ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe Arriva bussen, locatie Arriva-vestiging, Stationsweg 5 te Zwartsluis.

Gedeputeerde Nap is aanwezig bij de afscheidsreceptie van de heer drs. M.J.P. Schmidt, algemeen directeur van het Streekziekenhuis Coevorden-Hardenberg, 16.00 tot 18.00 uur in het personeelsrestaurant "De Smorre" van het Streekziekenhuis, J. Weitkamplaan 4 te Hardenberg.

Vrijdag 08 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx neemt, ter gelegenheid van de viering van het 75-jarig bestaan van Het Oversticht, het eerste exemplaar van het jubileumboek `Over Schoonheid' in ontvangst, aanvang 13.45 uur in Schouwburg Odeon te Zwolle. Gedeputeerde Kristen neemt het eerste exemplaar van de digitale cultuurhistorische atlas in ontvangst.

Gedeputeerde Kristen opent om 11.30 uur de expositie Kinderkunstproject Enschede-Noord in het Provinciehuis te Zwolle.

Gedeputeerde Nap brengt vanaf 10.00 uur een werkbezoek aan de Federatie voor Ouderverenigingen voor verstandelijk gehandicapten, waarbij onder andere een bezoek wordt gebracht aan een ouderproject in Nijverdal.

Het College van Gedeputeerde Staten is aanwezig bij de opening van het Statenjaar 2000-2001 vanaf 19.00 uur in Restaurant Watermolen Bels, Bergweg 9 te Mander.

Commissaris van de Koningin Hendrikx verzorgt om 19.00 uur het welkomstwoord.

Zaterdag 09 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx verricht om 11.00 uur de openingshandeling van het vijfde Rom-Bom-Bom-festival in De Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle.

Maandag 11 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx is aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe brandweerkazerne door mr. Pieter van Vollenhoven. De ontvangst van genodigden vindt plaats tussen 15.00 en 15.30 uur, Lansinkesweg 59 te Hengelo.

Gedeputeerde Kamperman is aanwezig bij het bezoek van staatssecretaris Remkes van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer aan de Stedendriehoek; aanvang 10.30 uur, Best Western Zutphen Museumhotel, `s Gravenhof 6 te Zutphen.

Gedeputeerde Holsheimer neemt deel aan het symposium "De ontdekking van Twente", aanvang
16.00 uur in de Twentse Schouwburg te Enschede.

Dinsdag 12 september 2000

Een delegatie van het College van Gedeputeerde Staten is aanwezig bij de behandeling van het wetsvoorstel gemeentelijke herindeling Twente, aanvang 13.30 uur in de Eerste Kamer te Den Haag.

Commissaris van de Koningin Hendrikx is voornemens de vierde bijeenkomst van de CDA werkgroep Grotestedenbeleid bij te wonen, aanvang 19.00 uur in het stadhuis te Rotterdam.

Gedeputeerde Kemperman is aanwezig bij een debat met als thema "de reconstructie van het platteland; Europa kan niet zonder haar boeren" aanvang 14.00 uur in de Reehorst, Bennekomseweg 24 te Ede. Afsluiting van het debat wordt verzorgd door minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij.

Woensdag 13 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx verzorgt de opening en een inleiding ter gelegenheid van de Overijsselse Burgemeestersdag, aanvang 14.00 uur in het Provinciehuis te Zwolle. Tevens zal een delegatie van het College van Gedeputeerde Staten aanwezig zijn.

Donderdag 14 september 2000

Gedeputeerde Kemperman houdt een inleiding ter gelegenheid van de officiële starthandeling van de verbetering van het knooppunt N34 traverse Hardenberg, aanvang 15.00 uur, kruising provinciale weg met N34 te Hardenberg.

Gedeputeerde Oosterhof verzorgt een inleiding tijdens een conferentie van gedeputeerden personeel en organisatie, aanvang 14.00 uur in Hotel Heidepark, Jan Steenlaan 22/24 te Bilthoven.

Gedeputeerde Holsheimer zal een krans leggen tijdens de herdenkingsbijeenkomst van de slachtoffers van de razzia, september 1941 in Enschede. De herdenking vindt vanaf 13.30 uur plaats bij het monument voor de omgekomen Joodse burgers voor de synagoge, Prinsestraat te Enschede.

Vrijdag 15 september 2000

Geen bijzonderheden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...