Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oprichter startupfailures.com in Nederland

Datum nieuwsfeit: 06-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Oprichter startupfailures.com komt naar Nederland

Oprichter van de site startupfailures.com, Nicholas Hall, is op 6 september in Nederland. Tijdens de, door NetEvents georganiseerde workshops, Start up Strategies spreekt hij over de succesfactoren voor startende ondernemers.

Er zijn vele initiatieven om van briljante ideeën winstgevende organisaties te maken, maar het blijkt dat slechts 6 van de 1000 start ups financiering weet te verkrijgen. Het feit dat van deze 6% uiteindelijk slechts 40% weet te overleven geeft aan dat het opstarten van een onderneming niet licht genomen dient te worden.

Ondanks deze cijfers zegt Nicholas; "The only true failure is never trying". Hij is zeker niet negatief ingesteld. Zelf heeft hij drie 'failures' achter de rug. Met het oprichten van de site startupfailures.com lijkt hij nu wel een succesvol concept in handen te hebben. Sinds de oprichting in mei dit jaar trekt de site dagelijks 2500 bezoekers.

Met de organisatie van de workshops Start up Strategies verschaft NetEvents Nederlandse starters hoogwaardige kennis die hard nodig is bij het opstarten van de organisatie. Naast twee plenaire sessies vinden er maandelijks workshops plaats met de overkoepelende onderwerpen: technologie, financiën en organisatie.

Naast de presentatie van Nicholas Hall zijn er tijdens de sessie van 6 september onder andere bijdragen van: Microsoft, GorillaPark, PricewaterhouseCoopers, First Dutch Corporate Finance, TORNADO-INSIDER, LogiGo en Macaw.

Kijk voor meer informatie op www.netevents.nl/startup of bel bel met R. van Ham op 020-5869999.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie