Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 06-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 6-09-2000 Persbericht district Aa & Dommel

VERKEERSMAAND IN SINT OEDENRODE EN BOXTEL Aanstaande zaterdag begint de politie in Sint Oedenrode en in Boxtel met een speciale verkeersmaand. Dat houdt in dat er stelselmatig op wisselende plekken in beide gemeentes roodlicht, snelheids- , alcohol en autogordelcontroles zullen plaatsvinden. Ook bromfietsers vallen onder deze controles, waarbij ook de helmdraagplicht wordt gecontroleerd. De controles vinden op een aantal dagen tot 6 oktober plaats.

AANRIJDING LETSEL BOSKANT Bij een aanrijding op de Boskantseweg te Boskant op 5 september 2000 omstreeks 18.55 uur is een 18 jarige scooterrijdster uit Boskant met een beenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis in Eindhoven. Het slachtoffer verleende geen voorrang aan een 28 jarige automobiliste uit Best.

RIJDEN ONDER INVLOED SCHIJNDEL Op de Schootsestraat te Schijndel is op 5 september 2000 omstreeks 23.40 uur een 57 jarige vrouw uit Schijndel bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. Tevens is haar rijbewijs ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie