Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale reis met thema's milieu en toerisme

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 11 JULI 2000

Uitnodiging persontmoeting Ferrara Italië

"Delta Chiama Delta" van 7 tot en met 10 september 2000

Wilt u deelnemen aan een interessante internationale persreis waarin milieu en toerisme centraal staan, dan is dit uw kans. In september wordt in het kader van het project "Delta Chiama Delta" een persontmoeting gehouden in de provincie Ferrara, Italië, waaraan alle directies van de Deltagebieden in de wereld deelnemen. Vanuit Nederland zal o.a. het bestuur van de Biesbosch aanwezig zijn.

Ter gelegenheid van dit internationale treffen worden toeristische journalisten uitgenodigd. Niet alleen zullen zij verslag kunnen doen van dit gebeuren, maar vooral ook kunnen zij kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen in het toerisme: fietsvakanties, vakanties te voet of te paard, etc. Dit alles in de reeds bekend Italiaanse ambiance van kunst, cultuur en goede keuken.

Directeur Huub van Roijen van Aeneas Promotions te Volendam (oud-perschef van het Italiaans Verkeersbureau ENIT te Amsterdam) coördineert op verzoek van de Provinciale Administratie, afd. Toerisme, van Ferrara de Nederlandse deelname. Er is plaats voor 5 deelnemers uit Nederland. Uiteraard zijn reis- en verblijfkosten voor rekening van de Italiaanse gastheren.

Aanmelding uiterlijk 20 augustus, met opgave van alle relevante gegevens.

Meer informatie:

Aeneas Promotions
Huub van Roijen
Boldingstraat 27

1132 VD Volendam

tel. 0299 660 649
fax 0299 660 659
email: (info@aeneaspromotions.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie