Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Stages.nl grootste stagesite van Nederland'

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SVP 7 september plaatsen:
Stages.nl grootste stagesite van Nederland

De groeiende krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor stress bij managers, P&O-ers en MKB-directeuren. Er wordt naarstig gezocht naar personeel.

Bedrijven wringen zich in de meest vreemde bochten om aan mensen te komen. Zorg, politie en onderwijs kloppen wekelijks aan bij de poorten in Den Haag.

Stages.nl levert sinds kort een bijdrage aan de alternatieven die samen een passende oplossing moeten vormen voor het schrijnende personeelstekort. Terwijl bedrijven en organisaties in de publieke sector nauwelijks aan mensen komen, zoeken duizenden studenten naar stageplaatsen.

Stages.nl biedt sinds april van dit jaar een gratis dienst aan deze twee groepen. Op deze site bieden bedrijven hun stageplaatsen gratis aan en studenten zoeken en vinden op een eenvoudige en overzichtelijke manier de stageplaats van hun keuze.

Geen van de andere Nederlandse stagesites wist binnen vijf maanden ruim tweehonderd bedrijven te bewegen zich in te schrijven. Bovendien biedt Stages.nl als enige op een heldere en overzichtelijke manier ruim vierhonderd stageplaatsen aan. En dat aantal groeit met de dag.

Inmiddels bieden onder andere KPN Telecom, Joop v.d. Ende Theaterproducties, Golden Tulip, CanalPlus en het Ministerie van Financiën hun stageplaatsen bij Stages.nl aan.

Onlangs werd Stages.nl verkozen tot 'De keuze van Ilse' (Ilse Internet Gids nummer 11) en wijdde het regionale dagblad BN/DeStem op donderdag 31 augustus een uitgebreid artikel aan deze stagesite. Wij vinden dat deze aandacht ten goede moet komen aan de studenten en bedrijven die elkaar zoeken.

Ook uw stageplaatsen zijn welkom!

Met vriendelijke groet

Dennis de Vogt & Ralph Behouden
Stages.nl
Stages.nl: Jouw online stagebegeleider

Ceresstraat 35
4811 CB Breda

info@stages.nl
www.stages.nl

Tel. 076-5216508
Fax. 076-5227368

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie