Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming bij Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Amsterdam, 7 september 2000

PERSONALIA

Per 1 september jl. is Joost Veerman (1968) in dienst getreden bij Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal. Hij zal daar deel uitmaken van de sectie Intellectuele Eigendom/Informatie Technologie te Amsterdam.

Joost heeft bij Marree & Dijxhoorn Advocaten te Amersfoort gewerkt, alwaar hij voornamelijk werkzaam is geweest op het gebied van de juridische advisering met betrekking tot automatisering voor zowel kleinere als grotere IT-leveranciers en dienstverleners. Bij Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal zal hij de bestaande praktijk versterken, voornamelijk op het gebied van het klassieke IT-recht waaronder advisering en procesvoering rondom mislukte automatiseringsoperaties.

Over Wouters Advocaten en Notarissen/Andersen Legal Als onderdeel van het wereldwijde netwerk van Andersen Legal en in samenwerking met Arthur Andersen Belastingadviseurs in Nederland, biedt Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal een breed pakket aan zakelijke diensten en juridische adviezen.

Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal is in 1991 opgericht. Momenteel werken er 130 advocaten, notarissen en kandidaat-notarissen in Amsterdam, Rotterdam en Curaçao.

Arthur Andersen is een multidisciplinaire zakelijke dienstverlener op het gebied van Assurance, Business Consulting, Corporate Finance, eBusiness, Human Capital, Legal Services, Outsourcing, Risk Consulting en Tax Services.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie