Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oprichting Instituut Conflictmanagement Overheid en Arbeid

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Centrum voor Arbeidsverhoudingen

Persbericht
Oprichting Nederlands Instituut Conflictmanagement Overheid en Arbeid (NICOA).

De sociale partners binnen de overheid willen de verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer voor het oplossen van arbeidsconflicten stimuleren. Daarvoor hebben zij, binnen het Centrum Arbeidsverhoudingen (CAOP), het Nederlands Instituut Conflictmanagement Overheid en Arbeid (NICOA) opgericht. Dit nieuwe instituut bevordert de toepassing van alternatieve vormen van conflictoplossing (ADR) binnen arbeidsverhoudingen bij de overheid.

Arbeidsverhoudingen zijn bij uitstek lange termijn verhoudingen. Daarom is er veel voor te zeggen om bij een conflict samen aan een oplossing te werken vanuit de eigen verantwoordelijkheid. Conflictoplossing door middel van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie