Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mogelijkheid Opvangregeling Schadeverzekeringen onderzocht

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Mogelijkheid Opvangregeling Schadeverzekeringen onderzocht

De Studiegroep Opvangregeling Schadeverzekeringen van de Verzekeringskamer (VK) en het Verbond hebben op verzoek van de minister van Financiën onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor een opvangregeling voor schadeverzekeringen. De resultaten zijn neergelegd in een 'VK studie' die de minister aan de Tweede Kamer zal aanbieden.

De studiegroep concludeert dat de risico's die zijn verbonden aan het schadebedrijf geheel anders zijn dan die binnen het levenbedrijf, waarvoor reeds eerder een opvangregeling is ontworpen die momenteel als wetsontwerp bij het parlement in behandeling is. Een vergelijkbaar opvanginstrumentarium is voor schade dan ook niet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie