Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamervragen over afzeggen van afspraken door Vermeend

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tweede Kamer der Staten-Generaal
Zoek soortgelijke berichten
Tweede Kamer der Staten Generaal

vragen07.009 vragenformulier 7 september 2000

2990015440

Vragen van het lid Verburg (CDA) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het afzeggen van afspraken door minister Vermeend. (Ingezonden 7 september 2000)


1

Hebt u op het laatste moment de afspraak met uw college, mevrouw Aubrey (minister van Sociale Zaken in Frankrijk), bedoeld als voorbereiding op het Franse voorzitterschap van de EU, afgezegd?


2

Hebt u al vaker op het laatste moment een afspraak met een collega-minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van één der lidstaten afgezegd? Zo ja, hoe vaak?


3

Onderkent u het risico van dit soort afzeggingen voor het uitnodigingenbeleid in uw inrichting door uw Europese collega?


4

Deelt u de mening dat als gevolg van het op het laatste moment afzeggen van afspraken, de positie van Nederland op het gebied van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verzwakt wordt?

Tweede Kamer der Staten Generaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie