Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZyLAB integreert ReadIris OCR-technologie in ZyIMAGE

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ZyLAB integreert ReadIris OCR-technologie in ZyIMAGE

Amsterdam, september 2000 - ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, heeft de ReadIris Optical Character Recognition (OCR)-engine van het Belgische I.R.I.S. geïntegreerd in haar ZyIMAGE-producten.

"De ReadIris OCR-technologie biedt ons de mogelijkheid om onze producten in nieuwe markten aan te bieden", zegt Jan Scholtes, directeur van ZyLAB Europe BV. "Naast een zeer goede OCR-kwaliteit biedt ReadIris namelijk ook ondersteuning voor meer dan 90 talen, waaronder diverse West-Europese (inclusief Grieks) en Oost-Europese talen en verder alle Afrikaanse en Aziatische talen die gebaseerd zijn op Romaanse karakters. Verder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie