Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe branchegerichte ERP-oplossing voor de metaalbranche

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (paul.van.lent@exact.nl)

Contactpersoon: Paul van Lent

Nieuwe branchegerichte ERP-oplossing voor de metaalbranche

Datum: 7 september 2000

P E R S B E R I C H T
7 september 2000

Exact presenteert nieuwe branchegerichte ERP-oplossing voor de metaalbranche.

Exact Industrie B.V. presenteert de totaaloplossing Exact Metaal. Exact Metaal is een toonaangevende ERP-oplossing voor bedrijven in de metaalbranche.

Exact Metaal bestaat uit software van Exact en haar partners, die precies is afgestemd op de eisen van de metaalbranche. Het ondersteunt het productieproces van draaierij tot staalconstructeur door middel van planningsoverzichten, stuklijstcalculaties, urenverantwoording en voortgangsoverzichten.

Totaaloplossing in bedrijfsbeheersystemen
Met Exact Metaal biedt Exact in samenwerking met haar partners, zoals Greenock, DLoG, Captor, Preactor, Modest, Lloyd's Register, diverse toeleveranciers en de gespecialiseerde Exact Manufacturing Partners een totaaloplossing specifiek voor de metaalbranche. Grondig onderzoek en de ervaring van Exact-gebruikers in de metaalbranche hebben als basis gediend voor een model waarmee bedrijfsprocessen in de metaal nagebootst kunnen worden. In het model kunnen stapsgewijs de eigen bedrijfskenmerken worden geselecteerd, zodat in een mum van tijd inzicht wordt verkregen in de eigen Exact Metaal oplossing. De centrale gedachte achter Exact Metaal is dat iedereen in de organisatie de juiste informatie krijgt om taken adequaat uit te voeren. Met de inzet van de juiste Exact Metaal componenten wordt het bedrijfsproces geoptimaliseerd. Het resultaat is een gebruikersvriendelijke oplossing, die op efficiënte wijze alle bedrijfsactiviteiten ondersteunt. Dit loopt van het uitbrengen van offertes, inkoop, calculatie, werkvoorbereiding, planning, voortgangscontrole, voorraadbeheer en service tot en met de financiële administratie.

Exact Industrie
Exact Industrie B.V. is een onderdeel van de Exact Group en gespecialiseerd in het aanbieden van productielogistieke software. Het aanbieden van een ERP-totaaloplossing voor industriële middelgrote bedrijven staat hierbij centraal.

EINDE PERSBERICHTNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie