Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Parkeren achter gemeentehuis Capelle a/d Ijssel beperkt

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Parkeren achter gemeentehuis

Van donderdagavond 7 september tot en met maandag 11 september 2000 is parkeren op het terrein achter het gemeentehuis beperkt mogelijk.

Op zaterdag 9 september vinden er gedurende de gehele dag en avond diverse evenementen plaats in het centrum van Capelle aan den IJssel. Eén van deze evenementen is het Stadsdiner voor de deelnemers aan het project Capelle 2020, dat om 17.00 uur in een grote tent op het evenemententerrein achter het gemeentehuis plaatsvindt. De tent wordt op donderdag 7 september vanaf 18.00 uur opgebouwd en pas afgebroken op maandag 11 september. Als gevolg hiervan wordt een gedeelte van het parkeerterrein op bovengenoemde dagen afgesloten.

De organisatie van het project Capelle 2020 verzoekt u vriendelijk, voor zover mogelijk, met het openbaar vervoer, de fiets of lopend naar de evenementen te komen. Namens de organisatie bedankt voor uw medewerking!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie