Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CMG sluit samenwerkingsovereenkomst met PeopleSoft

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CMG sluit samenwerkingsovereenkomst met PeopleSoft

Amstelveen, 7 september 2000 - CMG en PeopleSoft hebben vandaag de intentieverklaring getekend voor een samenwerking met PeopleSoft Nederland op het gebied van consultancy en implementatie van de Peoplesoft e-business CRM-software in de Benelux. Het betreft de Vantive Enterprise Suite, een volledig op Internet gebaseerde reeks applicaties voor ondersteuning van verkoop, service, buitendienst en helpdesk. De samenwerkingsovereenkomst zal naar verwachting nog deze maand formeel worden bekrachtigd. De overeenkomst met PeopleSoft past binnen het streven van CMG om haar klanten optimaal te adviseren over CRM-applicaties van diverse leveranciers.

PeopleSoft is niet alleen gespecialiseerd in toepassingen voor e-business, human resource management, supply chain management en financieel management, maar is sedert de overname van Vantive eind 1999 Europees marktleider op het gebied van CRM-software. Raymond van der Staak, Adjunct Directeur CMG: "Wij zagen in een vroeg stadium de kracht van de combinatie Peoplesoft/Vantive en hebben sindsdien fors geïnvesteerd om onze consultants op te leiden in deze technologie. Deze expertise hebben wij ondergebracht in een Vantive Skill Center. De formele samenwerkingsovereenkomst zal leiden tot een verdere intensivering van onze investeringen in PeopleSoft. Uitbreiding van ons gezamenlijke werkterrein naar Duitsland en andere Europese landen ligt in het verschiet."

Caspar Joustra, algemeen directeur van PeopleSoft Nederland: "De samenwerkingsovereenkomst die we met elkaar aangaan, is een formalisering van onze reeds bestaande goede samenwerking. CMG koppelt professionalisme aan integriteit en kan met haar brede ICT-dienstverlening en kennis van de verschillende markten ons product optimaal ondersteunen."

De Vantive Enterprise Suite versie 8.5 die in juni 2000 op de markt kwam, bestaat uit Vantive Quality, Vantive Support, Vantive Sales, Vantive FieldService, Vantive Helpdesk. De toegang tot deze applicaties is volledig browser-gebaseerd, waardoor de klant zijn CRM-gegevens 7x24 uur en vanaf elke plaats beschikbaar heeft. CMG en PeopleSoft hebben gezamenlijk reeds een project bij Schneider Electric afgerond en werken momenteel aan een CRM-oplossing voor de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij.

Over PeopleSoft
PeopleSoft is een mondiale, toonaangevende leverancier van eBusiness-oplossingen op het gebied van Customer Relationship Management, Supply Chain Management, Human Resource Management, Financial Management, Professional Services Automation en Learning Solutions voor ondernemingen in verschillende branches. PeopleSoft levert eBusiness-toepassingen, consultancy en opleiding aan grote en middelgrote ondernemingen die flexibiliteit, snelheid en kostenverlaging in de Interneteconomie verlangen. Met 7.000 werknemers, waaronder 2.400 consultants en diverse producten in meer dan 90 landen, begeleidt PeopleSoft ruim 4.000 klanten, waarvan meer dan 150 in de Benelux, om het maximale uit eBusiness-oplossingen te halen.

CMG
CMG is een wereldwijd opererende Informatie & Communicatie Technologie (ICT) groep, die een leidende positie heeft in zowel zakelijke ICT-dienstverlening als in mobiele messaging en billing producten. Middels management consultancy, systeemontwikkeling en -integratie, software-applicaties en outsourcing bouwt CMG aan de betrouwbare ICT-infrastructuren die organisaties nodig hebben voor hun nieuwe electronic en mobile commerce toepassingen.

CMG, dat opgericht is in 1964, heeft hoofdkantoren in Londen en Hoofddorp en is momenteel internationaal actief vanuit haar bases in 16 landen. CMG beschikt over kennis, oplossingen en producten voor klanten in de financiële sector, handel, transport, petrochemie, telecommunicatie-, media-, retail-, productie- en nutsbedrijven en overheden. De Groep levert tevens zakelijke outsourcingsdiensten zoals salarisverwerking, beheer van call centers, netwerken, infrastructuren en applicaties, en hosting.

CMG Telecommunications heeft een leidende positie verworven in wireless messaging en gateway producten, mobile Internet en e-mail, cell broadcast en customer care & billing systemen. Deze producten worden wereldwijd geleverd aan mobiele telecommunicatie operators en service providers vanuit kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de Aziatische Pacific regio.

CMG werkt nauw samen met haar klanten en heeft met hen vaak langdurige relaties waardoor zij kan bijdragen aan hun succes. Middels de kwaliteit van haar dienstverlening, producten en professionele en toegewijde medewerkers, levert CMG toegevoegde waarde aan de business van haar klanten. Dit vormt een basis voor het voortdurende succes van de Groep. CMG is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen (FTSE 100 - en techMark 100 index) en in Amsterdam (AEX Midkap index). Meer informatie over CMG is te vinden op www.cmg.nl.

Voor meer informatie:
CMG Nederland B.V.contactpersoon: Helen HosmanCorporate Communicatie ManagerTel: 020 - 50 33 000E-mail adres: (helen.hosman@cmg.nlPeopleSoft) Beneluxcontactpersoon : Aranka AarsmanMarketing Manager BeneluxTel : 020 - 462 54 50E-mail adres: aranka-(aarsman@peoplesoft.com) Monogram Communication Strategies (MCS) BV contactpersoon: Robert de MollTel : 023 - 56 28 208 E-mail adres: (robertdm@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie