Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamervragen PvdA over vervoer met Traxx

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tweede Kamer der Staten-Generaal
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

7 september 2000VRAGEN VAN HET LID SPOELMAN (PVDA) AAN DE MINISTER VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID

1.

Bent u op de hoogte van de volgende passage in de algemene reisvoorwaarden van TraXX: 'Alle TraXX-reizigers dienen zelfstandig van het openbaar vervoer gebruik te kunnen maken en met verstoringen om te kunnen gaan. Reizigers die per definitie geen gebruik kunnen maken van het Openbaar Vervoer kunnen geen gebruik maken van TraXX.'

2.

Deelt u mijn mening dat dit haaks staat op uw antwoord op de vraag of in het contract met Connexxion rekening is gehouden met de individuele vervoersbehoefte van mensen met een WVG-indicatie, die niet in staat zijn met het regulier openbaar vervoer te reizen?

3.

Bent u van mening dat ook mensen met een WVG-indicatie, die niet in staat zijn met het regulier openbaar vervoer te reizen, in staat gesteld moeten worden met TraXX te reizen?

4.

Bent u bereid op korte termijn maatregelen te treffen die hierin voorzien, en de doelgroep en gemeenten hierover te informeren?

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie