Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TDS en IXOS breiden Europese verkoopsamenwerking uit

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

TDS en IXOS breiden Europese verkoopsamenwerking uit

Vooraanstaand Duitse application service provider voortaan ook distributeur IXOS-oplossingen voor België en Nederland

München/Grasbrunn, 7 september 2000 -IXOS SOFTWARE AG, 's werelds voornaamste leverancier van oplossingen voor het beheer van eBusiness-documenten in een SAP(tm)-softwareomgeving voor meerdere bedrijven, kondigt aan dat de verkoopsamenwerking voor Duitsland met TDS Informationstechnologie AG, een internationale IT- en application service provider (ASP), is uitgebreid naar België en Nederland. Beide partners willen deze succesvolle samenwerking geleidelijk uitbreiden naar andere belangrijke internationale markten.

De overeengekomen samenwerking richt zich specifiek op middelgrote bedrijven en op klanten die hun IT-behoeften bij TDS onderbrengen en behoefte hebben aan uitgebreide dienstverlening. De uitgebreide samenwerking tussen IXOS en TDS zal niet alleen betrekking hebben op de application-hosting van IXOS-ARCHIVE, maar ook op de implementatie van R/3®-brancheoplossingen, waarin IXOS-ARCHIVE reeds is geïntegreerd, alsmede aanvullende softwareoplossingen voor de industrie.

Het dienstenaanbod van de applicatie-service provider en IXOS is gericht op middelgrote bedrijven om hun entree in efficiënt management en archivering van eBusines-documenten te vergemakkelijken door IXOS-producten aan te bieden via applicatie-hosting. Met name middelgrote bedrijven kunnen van deze diensten profiteren, omdat de totale kosten voor het invoeren van bedrijfsbrede softwaretoepassingen aanzienlijk worden verlaagd. Andere belangrijke strategische elementen van de samenwerking zijn adviesdiensten voor het beheer van bedrijfsdocumenten en professionele productondersteuning op een internationaal niveau.

"De nauwe samenwerking met IXOS in het afgelopen boekjaar heeft ons overgehaald om de bestaande verkoopsamenwerking uit te breiden met deze raamovereenkomst," zegt Michael Eberhardt, hoofd Verkoop van TDS Informationstechnologie AG. "IXOS beschikt over internationale know-how en een professionele internationale infrastructuur, die met de jaren is gegroeid." Jos Snapper, verantwoordelijk voor TDS-Benelux, voegt daaraan toe: "In de vorm van IXOS-ARCHIVE biedt IXOS SOFTWARE AG een volwassen oplossing voor bedrijfsdocumenten-management, waarnaar ook in Nederland en België gegarandeerd een grote vraag bestaat."

"Als leverancier van complete oplossingen voor advies en diensten op het terrein van application service providing (ASP) is TDS voor ons een belangrijke partner", aldus Jürg Wyttenbach, hoofd Internationale Verkoop en Marketing van IXOS SOFTWARE AG. "TDS heeft een uitstekend reputatie in deze branche bij middelgrote bedrijven. Onze samenwerking garandeert de klant optimale ondersteuning bij de introductie van bedrijfsdocumenten-management in belangrijke Europese markten zoals België en Nederland."

Als innovatieve leverancier van oplossingen voor het beheer van eBusiness-documenten beschouwt IXOS de opkomst van ASP-kanalen als een belangrijke aanvulling op het huidige verkoopmodel op basis van directe en indirecte verkoopkanalen. De uitbreiding van de samenwerking met TDS geeft aan dat IXOS constant streeft naar oplossingen van topkwaliteit. De klant moet een compleet en doelmatig dienstenpakket worden aangeboden, waarin aan de eisen ten aanzien van beschikbaarheid, veiligheid, snelheid en kostenefficiëncy wordt voldaan.

Middelgrote bedrijven in België en Nederland kunnen nu niet alleen van gerenommeerde technologieën voor bedrijfsdocumenten-management profiteren, maar ook van het deskundig advies van TDS. De combinatie van SAP R/3 met het bedrijfsdocumentensysteem IXOS-ARCHIVE maakt een integraal beeld mogelijk van alle bedrijfsprocessen, inclusief alle informatiedragers.

Over TDS Informationstechnologie AG

TDS AG, gevestigd in het Zuid-Duitse Neckarsulm, positioneert zichzelf als een internationale Application Service Provider (ASP) en heeft vestigingen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. TDS richt zich voornamelijk op installatie, onderhoud, hosting en beheer van standaard bedrijfs- en eCommerce-toepassingen.TDS geeft deze systemen Internet-functionaliteit met geavanceerde B2B-oplossingen, portals en online-winkels. Tot de overige kernactiviteiten behoren oplossingen voor bedrijfsmiddelenplanning (ERP), zoals SAP R/3. Ook biedt TDS oplossingen aan voor informatiebeheer, relatiebeheer en toevoerketenbeheer.

De vaardigheid waarmee het bedrijf oplossingen creëert, wordt geaccentueerd door een degelijke kennis van verschillende branches: de bank- en verzekeringswereld, de autoindustrie en de bouw. TDS heeft uitgebreide ervaring met het beheer van SAP-oplossingen voor bedrijven in de farmaceutische en chemische industrie, levenswetenschappen en detailhandel, alsmede voor gereedschap- en stempelmakers. TDS heeft 25 jaar ervaring als IT-bedrijf en telt wereldwijd zo'n 1.300 medewerkers. De jaaromzet in 1999 bedroeg ongeveer ¬ 165 miljoen (DM 323 miljoen). TDS heeft 13 vestigingen in Duitsland, alsmede kantoren in Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Frankrijk, Engeland, de V.S., Chili, Brazilië, Mexico en Argentinië.

Over IXOS

IXOS is marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor het beheer van bedrijfsdocumenten in inter-enterprise systeemomgevingen. De productlijn van IXOS is gebaseerd op Internettechnologieën, zoals Java en XML. Hiermee biedt IXOS bedrijven een naadloze integratie van eBusiness documenten in zakelijke processen. Bovendien worden eBusiness documenten en het bijbehorende dynamische beheer veilig gearchiveerd. De sterk schaalbare productlijn IXOS-ARCHIVE digitaliseert, archiveert en beheert bedrijfsbreed grote hoeveelheden documenten en gegevens. Het Internet document portal IXOS-eCON is een vooruitstrevende oplossing voor het beheer van dynamische business documenten, die in zakelijke inter-enterprise processen continu veranderen. IXOS-ArchiveEXCHANGE maakt efficiënt beheer van eBusiness Documenten en mailboxen mogelijk binnen het Microsoft Exchange-platform. Ter completering van de productlijn biedt IXOS een uitgebreide reeks services aan, waaronder 7x24 uur technische ondersteuning en een wereldwijd team van hoog gekwalificeerde consultants.

De aandelen van IXOS zijn geregistreerd op het Neuer Markt-segment van de Frankfurt Stock Exchange en worden verhandeld onder het symbool 'XOS'. IXOS' American Depositary Shares (ADS's) worden verhandeld op de NASDAQ onder de noemer 'XOSY'.

IXOS SOFTWARE Nederland is gevestigd in Hilversum.

Verdere informatie kunt u krijgen bij:

IXOS SOFTWARE AG
Gala Conrad, Dir. Corp. Communications
Bretonischer Ring 12
D-85630 Grasbrunn / München
Tel.: +49 89 46 29 0
Fax: +49 89 46 29 33 1598
mailto:pr@mnich.ixos.de

Sterk Werk Communicatie BV
Wilbert Scheer
Lieven de Keystraat 77
NL-3067 KG Rotterdam
Tel.: +31 10 456 78 49
Fax: +31 10 456 28 68
mailto:wilbert.scheer@sterkwerk.nl

Dit persbericht en aanvullende informatie kunnen worden teruggevonden op http://www.IXOS.com/local/nl/press/.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...