Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 8-09-2000
Persbericht district Maasland

INBRAAK NIET GELUKT

Vanmorgen vroeg werd een poging inbraak ontdekt in een tankstation aan de Nieuwe Hescheweg in Oss. Met heeft geprobeerd twee deuren te forceren, hetgeen niet is gelukt. De politie vermoedt dat de daders een ramkraak hebben willen plegen, men is echter niet binnen geweest.

HOGEDRUKREINIGER GESTOLEN

Tussen woensdag- en donderdagmiddag is uit een tuinhuisje aan de Tulpstraat in Oss een hogedrukreiniger gestolen. Het apparaat, van het merk Karcher, is bijna f.600,-- waard.

RIJ-INSTRUCTEUR ONDER INVLOED

De politie heeft donderdagmiddag op de Nieuwe Hescheweg in Oss een 52-jarige man aangehouden. De verdachte, een rij-instructeur uit Oss, gaf op dat moment rijles en was onder invloed van alcohol. Zijn 19-jarige leerlinge uit Oss moest haar rijles staken. Na overleg met justitie kreeg de man een boete van f.900,-- en een rijverbod van twee uur. De Ossenaar werd al eerder deze zomer aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij gaf toen geen les.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie